TMZ: Casa Regală nu a dorit ca Meghan Markle să fie la căpătâiul Reginei Elisabeta a II-a

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 ani, iar prințul Harry s-a grăbit să-i fie la căpătâi, însă Meghan Markle nu l-a urmat. Recent, surse TMZ au declarat că de fapt membrii Casei Regale și-ar fi exprimat clar dorința că nu vor ca ducesa de Sussex să se alăture familiei, la acel moment. 

TMZ: Casa Regală nu a dorit ca Meghan Markle să fie la căpătâiul Reginei Elisabeta a II-a
TMZ: Casa Regală nu a dorit ca Meghan Markle să fie la căpătâiul Reginei Elisabeta a II-a

Moartea Reginei Elisabeta a II-a a generat o serie de speculații cu privire la motivul pentru care Meghan Markle nu l-a însoțit pe soțul ei, Harry, pentru a fi la căpătâiul monarhului de 96 de ani, în ultimele sale clipe. 

Citește și: VIDEO Primul discurs al Regelui Charles al III-lea. Camilla devine regină consoartă

Expertul regal: Persoane-cheie de la Casa Regală nu au invitat-o pe Markle

Prințul Harry a călătorit singur către Balmoral, Scoția, unde regina se afla pe patul de moarte, în timp ce Meghan Markle a rămas la Londra. S-ar fi zvonit inițial că ducesa de Sussex ar fi refuzat categoric să îl însoțească pe Harry, dar se pare că altul ar fi fost de fapt motivul pentru care a lipsit de lângă ceilalți membrii ai familiei regale. 

Nu rata nici: Viața fascinantă a reginei Elisabeta a II-a, în imagini. De la rolul în cel de-Al Doilea Război Mondial, la Jubileul de platină

Expertul regal Katie Nicholl a declarat pentru E.T. că ducesa de Sussex nu ar fi fost inclusă în comunicatul ce-l anunța pe Harry că regina Elisabeta se afla pe patul de moarte, ceea ce explică de ce a făcut călătoria singur.

Unii au speculat că Meghan ar fi renunțat să-l însoțească pe soțul ei în semn de curtoazie și respect față de Casa Regală. Totuși surse E.T indică faptul că absența lui Meghan a fost o decizie luată de puteri superioare din cadrul familiei regale, citează TMZ. 

Potrivit lui expertului regal, Meghan a spus că va merge altă dată la Castelul Balmoral, unde a murit Regina Elisabeta a II-a. Meghan și Harry se aflau deja în Marea Britanie și chiar au anulat un eveniment ce se desfășura la Londra când au primit vestea, că regina este pe moarte. 

Nici Kate Middleton nu s-a alăturat soțului ei, deoarece a fost văzută în Windsor, luându-și de la școală, copiii, pe Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net