Meghan Markle, eleganță și sobrietate, la funeraliile reginei! A purtat un cadou primit de la suverană

Ultima actualizare:

Ziua de luni, 19 septembrie este una plină de durere și emoții pentru Casa Regală a Marii Britanii. Toate activitățile au fost suspendate, iar țara o plânge pe cea mai longevivă suverană. Regina Elisabeta a II-a este condusă pe ultimul drum de familie, dar și de importanți oameni politici. Funeraliile sunt transmise live de către canalele britanice, iar ceremonia este una copleșitoare. 

Meghan a purtat o pereche de cercei pe care  i-a primit cadou de la suverană
Meghan a purtat o pereche de cercei pe care i-a primit cadou de la suverană

Meghan Markle și prințul Harry participă la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, deși nu mai fac parte, în mod oficial, din rândul Casei Regale a Marii Britanii. Dacă Kate Middelton a purtat colierul de perle al suveranei, nici Meghan Markle nu s-a lăsat mai prejos și a dorit să aducă un ultim omagiu bunicii prințului Harry.

Meghan Markle a purat o pereche de cercei din perle, pe care o primise cadou de la suverană, în anul 2018. Din punct de vedere vestimentar, Meghan a respectat dress code-ul impus în astfel de situații, așadar a ales să poarte o rochie all black și pantofi simpli, cu toc. A purtat și o capă, dar și o pălărie cu bol larg, fără voal. 

Meghan Markle nu s-a aflat la căpătâiul reginei atunci când aceasta a murit.Motivul? Prințul Charles, devenit Regele Charles al III-lea, i-ar fi interzis vehement lui Harry ca Meghan să fie prezentă la Balmoral, în acele clipe extrem de dificile.

Prințul Harry a primit permisiunea de a purta uniforma militară la funeraliile bunicii sale, deși i-au fost retrase titlurile pe care le-a obținut după ce a luptat în mai multe războaie de pe teritoriul Afghanistanului. 

Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a au costat o avere

Se estimează că funeraliile Reginei Elisabeta a II-a au costat o sumă impresionantă de bani, suma pe care membrii casei regale au cheltuit-o ajungând undeva la 9 milioane de dolari. Desigur, o mare parte din bani a fost folosită pentru asigurarea măsurilor de siguranță necesare, ținând cont că la eveniment participă atât de mulți oameni.

Străzile Londrei sunt pline până la refuz, magazinele sunt închise, iar orice activitate pare să fi fost suspendată. Ziua de 19 septembrie este în întregime dedicată suveranei care a condus Marea Britanie 70 de ani. 

Sursă foto: Gettyimages

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
Luna capsunilor jpeg
575302124023416139984130915188503265381205646 ploi canicula foot pexels com realitatea net jpg
butoaie vin pivnita jpg
image png
Lamborghini Veneno  Roadster  (1) jpg
Elevi liceu Romania FOTO Mircea Moira   Shutterstock jpg
saptamana modei paris profimedia (2) jpg
o euro png
image
actualitate.net
image
actualitate.net