William și Harry, reuniți de moartea reginei Elisabetei a II-a, dar nici vorbă de împăcare

Ultima actualizare:

Prințul William și fratele său Harry au impresionat o lume întreagă în timp ce pășeau solemn în cortegiul ce purta sicriul bunicii lor, Elisabeta a II-a. Cei doi frați și-au lăsat la o parte disensiunile pentru acest moment istoric, însă au avut o atitudine rece unul față de celălalt, pe tot parcursul funeraliilor, ceea ce demonstrează că împăcarea este una platonică. 

sicriul Reginei Elisabeta vegheat de nepoti Printul William, Printul Harry (sursa Foto Profimedia)
sicriul Reginei Elisabeta vegheat de nepoti Printul William, Printul Harry (sursa Foto Profimedia)

Cele 11 zile de doliu care au urmat după ce regina Elisabeta a II-a a trecut în neființă au reunit toți membrii familiei regale care au ales să uite de conflictele din trecut și au venit la Buckingham pentru a aduce un ultim omagiu suveranei. 

Citește și: Ți se frânge inima! Prințesa Charlotte a izbucnit în lacrimi la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a

Cea mai așteptată reuniune a fost aceea dintre Prințul William de Wales și fratele său Harry, duce de Sussex, care erau certați de ceva vreme la momentul în care suverana Marii Britanii s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. 

Nu rata nici: Charles al III-lea a fost proclamat rege, dar când va fi încoronat? Ce coroană și-a ales noul monarh!

Funeraliile care au urmat au fost urmărite cu sufletul la gură de un continent întreg, dar analiștii Casei Regale au observat că William și Harry nu au manifestat niciun semn de empatie unul față de celălalt în aceste momente. 

Imaginea celor doi frați de la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a a trezit amintirea funeraliilor Prințesei Diana, când William și Harry, atunci în vârstă de 15, respectiv 12 ani, au emoționat o lume întreagă, în timp ce pășeau în urma sicriului mamei lor. 

Se pare că relația dintre prințul William de Wales și fratele său, Harry va rămâne în continuare distantă și tensionată, mai ales că ducele de Sussex urmează să publice o carte despre viața la Curtea Regală. 

Citește mai departe pe Adevărul.ro

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net