Ținuta de 20 de milioane de euro a lui Kate Middleton. A purtat o bijuterie care i-a aparținut prințesei Diana

Ultima actualizare:

Kate Middleton și prințul William au participat, săptămâna trecută, la premiile Earthshot Prize din Statele Unite ale Americii. Prințesa de Wales a uimit prin eleganța ei, iar marea surpriză a reprezentat-o colierul de 20 de milioane de dolari pe care l-a avut la gât.

În vârstă de 40 de ani, Kate Middleton a furat toate privirile la evenimentul din Boston, SUA. Soția prințului William a ales o rochie verde, ce i-a scos în evidență ochii, silueta perfectă, dar și colierul fabulos pe care l-a purtat.

Prințesa de Wales a fost întruchiparea perfecțiunii, într-o rochie verde cu mâneci lungi, lăsată pe umeri. Kate a ales să accesorizeze ținuta cu un colier cu smaralde și diamante ce i-a aparținut Prințesei Diana.

În plus, fermecătoarea parteneră a lui William a mai purtat la eveniment o pereche de încălțări Gianvito Ross și cercei Asprey.

Kate Middleton, apariție sublimă! Povestea colierului de 20 de milioane de dolari 

Prințesa Diana și Kate Middleton. Foto: colaj
Prințesa Diana și Kate Middleton. Foto: colaj

Colierul purtat de Kate Middleton are o valoare estimativă de aproape 20 milioane dolari.  Acesta este făcut din 16 smaralde și i-a aparținut reginei Mary, soția Regelui George al V-lea și bunica regretatei regine Elisabeta a II-a, care l-a primit în anul 1911, potrivit hellomagazine.  

Colierul a fost transmis regretatei regine Elisabeta a II-a, însă fostul monarh nu l-a purtat niciodată în public. În schimb, mama regelui Charles i-a oferit colierul cu smaralde lui Lady Di, drept cadou de nuntă în 1981. Regretata prințesă l-a purtat pentru prima dată în anul 1985, în timpul unui dans cu Prințul Charles, la Melbourne.

Prințesa Diana a purtat colierul de 20 de milioane de dolari. Foto: Gettyimages
Prințesa Diana a purtat colierul de 20 de milioane de dolari. Foto: Gettyimages

Superbul colier a rămas în posesia Prințesei Diana până în 1997. Fosta soție a prințului Charles a purtat bijuteria pentru ultima dată când a împlinit vârsta de 36 de ani, în timpul unei vizite la Galeria Tate.

Rochia lui Kate Middleton a fost împrumutată pentru 86 de euro

Vineri, 2 decembrie, la Earthshot Prize Awards din Boston, Kate nu a impresionat doar prin colierul fabulos, ci și printr-o superbă rochie verde. Ținuta nu face parte, însă, din garderoba Prințesei de Wales.

Deoarece invitații la eveniment au fost rugați să nu cumpere haine pentru a fi ton cu tema evenimentului - protejara Pământului, soția Prințului William a împrumutat rochia de pe o platformă din Marea Britanie de unde se pot închiria ținute ale marilor designeri, potrivit People.

Astfel, Kate Middleton ar fi plătit suma de 74 lire sterline, aproximativ 86 de euro, pentru această ținută impecabilă.

Săptămâna trecută, prințul William și Kate au făcut o vizită oficială de trei zile în SUA. Ultimul eveniment de pe agenta lor l-a reprezentat gala premiilor Earthshot Prize, la care au participat nume mari din industria muzicală, precum Billie Eilish, Ellie Goulding sau Annie Lenox.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net