Vedetele cu cele mai fabuloase inele de logodnă! Prințesa Kate a fost întrecută de divele de la Hollywood

Ultima actualizare:

Inelul de logodnă este una dintre bijuteriile cu o valoare sentimentală inestimabilă pentru femeile ce urmează să devină mireasă. Celebritățile au optat pentru stiluri inedite în ceea ce privește inelul primit de la jumătatea lor, bărbați celebri cu dare de mână. Iată cum arată și cât a costat inelul de logodnă al unor vedete precum Kate Middleton, Blake Lively, Megan Fox sau Lady Gaga. 

image

Inelul lui Megan Fox de la MGK: «Două jumătăți ale aceluiași suflet»

Megan Fox și logodnicul ei Machine Gun Kelly sunt extrem de îndrăgostiți. Artistul a ținut să demonstreze că are intenții serioase cu frumoasa actriță atunci când a cerut în căsătorie așa că i-a dăruit un inel pe măsură. Machine Gun Kelly a apelat la bijutierul vedetelor de la Hollywood, Stephen Webster, pentru a crea un inel de logodnă în stil „Toi et Moi” (n.r. trad. franceză: «Tu și eu») din două pietre, smarald și diamant, tăiate în formă de pară, și care, alăturate, formau o inimă stilizată. Piatra ei de naștere a lui Meghan Fox este un smarald, iar piatra de naștere alui MGK este un diamant, astfel că inelul în sine reprezintă „două jumătăți ale aceluiași suflet".

image

Emily Ratajkowski a dorit un inel în stil cât mai feminin

Inelul primit de modelul Emily Ratajkowski de la fostul ei soț, Sebastian Bear- McClard a fost creat atât de ea cât și de partenerul ei de atunci. Inelul este format dintr-un diamant în formă «princess» de două carate și un diamant în formă de pară de trei carate într-un stil specific „Toi et Moi” (n.r. trad. franceză: «Tu și eu»). „La un moment dat a inclus un rubin ca a doua piatră, dar în cele din urmă ne-a plăcut ideea de feminitate a diamantului în formă de pară în contrast cu arhitectura celui tăiat în stil «princess»”, a spus Ratajkowski despre inel.

image

Scarlett Johansson a primit un inel creat de Givenchy

Actrița Scarlett Johansson a fost răsfățată de fostul ei logodnic, actorul de comedie, Colin Jost, cu un inel cu diamant de 11 carate maro deschis tăiat în formă de pară, fixat pe o bandă din aur. Inelul a fost proiectat de designerul James de Givenchy și valorează aproximativ 400.000 de dolari.

image

Prințesa de Wales, Kate Middleton, poartă inelul regretatei Lady Diana

Inelul purtate de Prințesa de Wales, Kate Middleton, un safir de Ceylon, tăiat oval, de 12 carate, cu o culoare albastru intens, înconjurat de paisprezece diamante, montate în platină. Inelul are o valoare neprețuită, acesta aparținând regretatei Prințese Diana, și a fost achiziționat inițial de la bijutierul Gerrard & Co în 1981 pentru 28.000 de lire sterline.

image

Ariana Grande are un inel de logodnă cu un detaliu foarte special

Cântăreața Ariana Grande a primit de la logodnicul ei Dalton Gomez un inel cu diamant tăiat oval de cinci carate, fixat pe o perlă rotundă în stil „Toi et Moi” (n.r. trad. franceză: «Tu și eu»). Se zvonește că perla a fost luată de la răposatul bunic al cântăreței, care obișnuia să o poarte într-un ac de cravată.

image

Blake Lively a preferat un diamant roz

Inelul primit de Blake Lively de la Ryan Reynolds este un diamant roz deschis de 12 carate, tăiat oval, încadrat într-o bandă pavé de aur roz.

image

Lady Gaga, inele de logodnă între 500.000 și un milion de dolari

Lady Gaga a primit de la primul ei logodnic un inel cu diamant roz tăiat oval, înconjurat de de diamante albe tăiate rotund, montate în platină. Se spune că bijuteria l-a costat pe fostul logodnic un milion de dolari.

image

Al doilea logodnic al lui Lady Gaga a încercat s-o convingă pe artistă să pășească cu el spre altar, dăruindu-i un diamant în formă de inimă de șase carate, fixat pe o bandă acoperită în întregime cu diamante. Superba bijuteria a fost proiectată de Lorraine Schwartz și a costat 500.000 de dolari.

image

Cameron Diaz a preferat aurul în detrimentul diamantelor

Cameron Diaz a fost cerută în căsătorie de Benji Madden cu un inel din aur masiv acoperit în întregime cu diamante minuscule, tăiate triunghi. 

image

 Gwyneth Paltrow, răsfățată cu un inel de logodnă fabulos

Inelul primit de Gwyneth Paltrow de la soțul ei Brad Falchuck a fost realizat dintr-un safir tăiat rotund de 12 carate, într-un cadru tradițional, montat pe o bandă pavé, care ar fi costat aproximativ 600.000 de dolari. 

image

Eva Longoria, inel de logodnă ca pentru o adevărată divă

Eva Longoria a fost tratată asemenea unei adevărate dive de către logodnicul ei José Bastón. Bijuteria pe care i-a dăruit-o actriței a fost realizată dintr-un rubin tăiat oval de opt carate, înconjurat de un halou de diamante albe, montate în platină.

image

Penelope Cruz nu se dă în vânt după diamante

Penelope Cruz a primit ca dovadă de dragoste din partea logodnicului ei, actorul laureat cu premiul Oscar, Javier Bardem, un inel cu safir albastru tăiat oval, încadrat într-un halou de diamante albe. Inelul din aur masiv valorează aproximativ 30.000 USD.

image

Cardi B e topită după pietrele scumpe

Cântăreața Cardi B a primit de la soțul ei, raperul Offset un inel cu diamant de opt carate, tăiat în formă de pară, înconjurat de un halou dublu de diamante roz deschis și albe, montate în platină.

image

Heidi Klum a preferat safirul

Tom Kaulitz a cerut-o în căsătorie pe top-modelul Heidi Klum cu un inel cu safir tăiat hexagonal de patru carate, încadrat într-un halou de diamante albe și înconjurat de alte două diamante mai mari. S-a zvonit că inelul a costat în jur de 30.000 de euro.

image

Anna Kournikova a primit un inel de logodnă care a costat o sumă astronomică

Anna Kournikova este deținătoarea unui dintre cele mai valoroase inele de logodnă. Tenismena a primit de la cântărețul Enrique Iglesias un inel cu diamant Argyle roz de 11 carate, care a fost originar din Australia de Vest, flancat de diamante mai mici. Se zvonește că inelul a costat 2,5 milioane de dolari. 

image

Prințesa Maria a Danemarcei, inel cu simbol aparte

Prințesa Maria a Danemarcei poartă mereu inelul de la Prințul Joachim al Danemarcei, o bijuterie formată din trei pietre prețioase tăiate oval, un diamant, un rubin și un safir, aranjate pentru a reprezenta steagul francez. Pietrele sunt montate în aur.

image

Prințesa Eugenie și-a dorit o piatră prețioasă de culoare roz

Prințesa Eugenie se poate mândri cu un inel de logodnă cu safir roz,  „padparadscha”, dăruit de Jack Brooksbank. Superba piatră este tăiată în oval și e înconjurată de un halou de diamante albe, montate în aur galben. 

image

Pippa Middleton preferă un inel în stil vintage

Pippa Middleton a fost cerută de soție de către actualul soț James Matthews cu un inel cu diamant tăiat în stil Asscher, de trei carate, înconjurat de un halou octogonal de diamante, montate în platină. Inelul a fost proiectat într-un stil de inspirație vintage și a costat aproximativ 250.000 de lire sterline.

image

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net