Cum își aducea Lady Diana iubiții la Palatul Kensington. Folosea „calea secretă” a Prințesei Margaret

Ultima actualizare:

Războiul prințeselor Diana și Margaret e arhicunoscut. Cele două au avut o relație tensionată, după momentul în care mariajul dintre Charles și Lady D s-a destrămat. Ulterior, prințesa de Wales avea să folosească un pasaj secret pentru a-și aduce iubiții la Palatul Kensington. Acesta fusese creat tocmai de sora mai mică a reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit.

Prințesa Diana folosea un pasaj secret pentru a-și aduce iubiții la Palatul Kensington
Prințesa Diana folosea un pasaj secret pentru a-și aduce iubiții la Palatul Kensington

Gareth Russell, autorul cărții „Do Let’s Have Another Drink: The Singular Wit and Double Measures of Queen Elizabeth the Queen Mother”, a discutat despre relația dintre prințesa Diana și Margaret cu expertul regal Kinsey Schofield. Totul păre să fi ajuns într-un punct fără întoarcere după difuzarea celebrului interviu Panorama, conform Okmagazine.

Vezi și: Prințul Andrew și Lady Diana au complotat împotriva lui Charles? Pe cine voiau la tronul Angliei

„Din ziua și momentul în care interviul Panorama a fost difuzat, Margaret a încetat să îi mai rostească numele pentru o perioadă lungă de timp. Se referea la ea ca fiind fata cu care nepotul meu s-a căsătorit”, spune scriitorul Gareth Russel.

Citește și: Gestul îngrozitor pe care prințesa Diana l-a făcut față de Beatrice și Eugenie. Sarah Ferguson, prinsă la mijloc

În ciuda relației lor tensionate, cele două membre ale familie regale au rămas vecine la Palatul Kensington, unde Margaret avea un loc secret pe unde puteai intra fără să te vadă cineva. Acela era folosit și Diana pentru a-și aduce iubiții, susține expertul regal Kinsey Schofield.

„Îmi amintesc că am citit că Margaret avea un spațiu de intrare la Palatul Kensington pe unde puteai pătrunde fără ca nimeni să te vadă, așa că acesta era calea pe care prințesa Diana o folosea ca să își aducă iubiții”, susține Schofield.

Prințesa Diana folosea o intrare secretă pentru a-și aduce iubiții la Palat

Prințesa Diana folosea un pasaj secret pentru a-și aduce iubiții la Palatul Kensington
Prințesa Diana folosea un pasaj secret pentru a-și aduce iubiții la Palatul Kensington

„Dar Margaret urmărea mereu, așa că, în timp ce Diana se furișa pe acolo și credea că nimeni nu știe nimic, Prințesa Margaret se uita pe fereastră”, a precizat expertul regal.

Diana folosea culoarul secret pentru a-l aduce la Palat pe iubitul ei de atunci, doctorul Hasnat Khan. De altfel, acesta se pare că ar fi avut o rutină strictă atunci când o vizita pe Diana. 

„Una dintre îndatoririle lui era să se asigure că relația rămâne ascunsă. Îl luam cu BMW-ul dintr-un colț întunecat, un loc de întâlnire convenit. Pe măsură ce ne apropiam de Palat, se urca pe bancheta din spate, apuca covorul, se întindea și îl trăgea peste el. Polițistul de la porți îmi făcea semn să trec”, a dezvăluit majordomul lui Lady D, Paul Burrell, în cartea sa, „The Way We Were”.

Acesta îl aducea pe iubitul prințesei Diana la ușa din față a lui Margaret. Deoarece acolo nu era amplasată nicio cameră, acesta devenea locul ideal pentru a primi oaspeți secreți, susține Burrell.

Prințesa Diana era urmărită de la geam de Margaret

Dar, în ciuda eforturilor Dianei de a-și păstra secretă viața amoroasă, mereu era cineva care urmărea. Burrell explică că zgomotul unui motor de mașină aducea întotdeauna pe cineva la geamul lui Margaret de la Apartamentul 1A, care se afla vizavi de casa Dianei, scrie Okmagazine.

Prințesa Diana aștepta la ușa din spate și, după ce îl primea pe Dr. Khan înăuntru, făcea un semn către geamul lui Margaret și striga: „Noapte bună, Margo!”

„Margaret nu era atât de liberă. Era o persoană care credea cu adevărat în valorile pe care părinții ei le-au promovat în anii ’40”, a mai precizat istoricul, care amintește și că Prințesa Margaret nu a iertat-o niciodată pe Diana pentru „trădarea familiei regale”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net