Trucul prințesei Diana de a-și masca decolteurile îndrăznețe! Poți să faci și tu asta!

Ultima actualizare:

Prințesa Diana a fost mereu un etalon al frumuseții și, de-a lungul timpului, majoritatea doamnelor și domnișoarelor stilate au dorit să se inspire, atât din punct de vedere vestimentar, cât și al comportamentului, de la una dintre cele mai elegante femei din lume. Iată cum să-ți maschezi decolteul atunci când porți rochii îndrăznețe.

Printesa Diana, eleganță și bun-gust
Printesa Diana, eleganță și bun-gust

Despre Diana putem considera că a fost și rămâne definiția bunului gust și a rafinamentului. Chiar dacă „prințesa inimilor” ne-a părăsit într-un mod tragic în urmă cu aproape 30 de ani, mii de femei din întreaga lume încă se inspiră din stilul adoptat de ea.

Vezi și: Nu doar regina are propriul tablou! Ducii de Cambridge, expuși la un muzeu din Cambridgeshire

Un plus de eleganță

Elegantă și feminină prințesa Diana a lăsat în urma ei o moștenire incredibilă în ceea ce privește stilul de îmbrăcăminte, pe care designerii îl consideră și acum fabulos.

Citește și: Fosta bonă a prinților William și Harry, despăgubită de BBC, după 25 de ani de la interviul cu prințesa Diana

Așa cum probabil mulți dintre voi ați citit sau ați văzut în diferite filmări sau documentare, fosta soție a prințului Charles avea mereu o ținută ireproșabilă, ce nu ținea doar de atitudine, ci și de anumite trucuri pe care le folosea pentru a nu atrage atenția asupra ei.

Iată și: William și Harry, mesaj emoționant, în ziua în care Prințesa Diana ar fi împlinit 61 de ani VIDEO

Discreția unei prințese. Trucul prințesei Diana de a-și acoperi decolteul îndrăzneț

Prințesa Diana a fost mereu o femeie discretă, nu a dorit să fie în centrul atenției presei, deși mereu, cumva, a ajuns să fie ținta jurnaliștilor de afară, motiv pentru care apela la fel și fel de efecte pentru a rămâne aceeași femeie discretă, dar elegantă.

Miranda Holder, sitilista britanică, a explicat cum mama prinților William și Harry, pentru a nu risca să pară vreun pic vulgară, folosea poșeta pe post de scut. Pentru a nu arata prea mult, Diana bloca accesul la fotografii cu sânii ei cu poșetele sale. Astfel că atunci când purta rochii decoltate, „prințesa inimilor” găsea o metodă inedită prin care părea foarte decentă.

Poșetele sunt folosite frecvent de ducese actuale precum Kate Middleton și Meghan Markle, ca un plus elegant la ținutele lor. Prințesa Diana a fost și ea o adeptă a poșetelor, dar acest lucru a fost și dintr-un alt motiv, foarte inteligent. Prințesa Diana își folosea geanta pentru a-și proteja decolteul de paparazzii atunci când urca și cobora dintr-o mașină. Așa face o prințesă.”

Mai citește și: Cadoul inedit pe care regina Elisabeta a II-a i l-a făcut strănepotului George. Viitorul rege a împlinit 9 ani

De asemenea, designerul de genți Anya Hindmarsh a declarat, pentru The Telegraph, că a trebuit să gândească anumite genți pentru decolteu, cu care Prințesa Diana se acoperea.

Obișnuiam să râdem când proiectam ceea ce ea numea genți de decolteu, niște plicuri mici din satin cu care își acoperea decolteul când ieșea din mașină”.

Prințesa Diana a reușit să impresioneze de fiecare dată cu ținutele alese: combinații clasice, linii simple și curate, dar accesorizate cu bun gust și de calitate.

Mai jos puteți urmări o galerie foto cu membrii familiei regale din prezent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net