Nepoata prințesei Diana a frânt inimi la Dolce&Gabbana show. Kitty Spencer, tinută impecabilă

Nepoata prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, în vârstă de 31 de ani, a atras toate privirile la show-ul Dolce&Gabanna de la Siracuza, desfășurat în Italia. 

image
Kitty Spencer a strălucit la Dolce&Gabanna Show

Frumusețea și eleganța circulă în familie. Nepoata prințesei Diana a fost o apariție feerică la show-ul Dolce&Gabanna din Siracuza. Deși la eveniment au participat numeroase nume importante ale cinemtografiei și modei, cea care i-a lăsat fără suflare pe cei din jur a fost Kitty Spencer.

Fotomodelul britanic, purtător de cuvânt al brandului de bijuterii Bvlgari și al companiei de modă Dolce&Gabanna a purtat o rochie superbă la evenimentul de duminică, 11 iulie și a distribuit mai multe imagini în care seamănă izbitor cu regretata Diana. 

Kitty Spencer are o legătură foarte bună cu surorile sale gemene 

Kitty Spencer are o familie numeroasă și două surori gemene de o frumusețe copleșitoare. Lady Amelia Spencer și Lady Eliza au împlinit 30 de ani pe 10 iulie, prilej cu care Kitty le-a adresat un mesaj emoționant public: „La multi ani surorilor mele frumoase! ✨💫 30 de ani. Cei mai radianți îngeri care fac ca totul să fie mai bun. Vă mulțumesc pentru legătura noastră de neîntrerupt care ne-a făcut întotdeauna să trecem prin orice și vom continua să  facem asta pentru totdeauna. Sunt atât de mândră de cine ați devenit fiecare ca femei. Meritați tot ce este mai bun din lume în fiecare zi, dar mai ales astăzi. Vă iubesc din suflet și știu cât de norocoasă sunt să fiu sora voastră! ✨💫".

Kitty Spencer este curtată de marile nume ale industriei modei și bijuteriilor. În anul 2018, Kitty Spencer a devenit imaginea Bvlgari și purtătorul de cuvânt al acesteia. 

Reprezentanții branduului Bvlgari declarau că Lady Kitty Spencer are o „atitudine neînfricată” care se mulează perfect cu imaginea pe care ei doresc să o promoveze prin intermediul creațiilor lor, fiind, astfel potrivită pentru poziția de ambasador. 

Cine este Kitty Spencer

Lady Kitty Eleanor Spencer este un model și aristocrat britanic. Este copilul cel mai mare al lui Charles Spencer, al 9-lea conte Spencer și o nepoată a Dianei, Prințesa de Wales.

În anul 2021, Kitty Spencer a avut parte de o nuntă de vis. Tânăra s-a măritat cu milionarul Michael Lewis, de 62 de ani. Kitty a îmbrăcat cinci rochii spectaculoase la eveniment, care au făcut-o să se simtă ca o prințesă în ziua cea mare. Petrecerea a avut loc într-un castel din apropierea Romei, într-un cadru de basm. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
Zalomir jpg
Mahdavikia jpg
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg