Nepoata prințesei Diana a frânt inimi la Dolce&Gabbana show. Kitty Spencer, tinută impecabilă

Nepoata prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, în vârstă de 31 de ani, a atras toate privirile la show-ul Dolce&Gabanna de la Siracuza, desfășurat în Italia. 

Kitty Spencer a strălucit la Dolce&Gabanna Show
Kitty Spencer a strălucit la Dolce&Gabanna Show

Frumusețea și eleganța circulă în familie. Nepoata prințesei Diana a fost o apariție feerică la show-ul Dolce&Gabanna din Siracuza. Deși la eveniment au participat numeroase nume importante ale cinemtografiei și modei, cea care i-a lăsat fără suflare pe cei din jur a fost Kitty Spencer.

Fotomodelul britanic, purtător de cuvânt al brandului de bijuterii Bvlgari și al companiei de modă Dolce&Gabanna a purtat o rochie superbă la evenimentul de duminică, 11 iulie și a distribuit mai multe imagini în care seamănă izbitor cu regretata Diana. 

Kitty Spencer are o legătură foarte bună cu surorile sale gemene 

Kitty Spencer are o familie numeroasă și două surori gemene de o frumusețe copleșitoare. Lady Amelia Spencer și Lady Eliza au împlinit 30 de ani pe 10 iulie, prilej cu care Kitty le-a adresat un mesaj emoționant public: „La multi ani surorilor mele frumoase! ✨💫 30 de ani. Cei mai radianți îngeri care fac ca totul să fie mai bun. Vă mulțumesc pentru legătura noastră de neîntrerupt care ne-a făcut întotdeauna să trecem prin orice și vom continua să  facem asta pentru totdeauna. Sunt atât de mândră de cine ați devenit fiecare ca femei. Meritați tot ce este mai bun din lume în fiecare zi, dar mai ales astăzi. Vă iubesc din suflet și știu cât de norocoasă sunt să fiu sora voastră! ✨💫".

Kitty Spencer este curtată de marile nume ale industriei modei și bijuteriilor. În anul 2018, Kitty Spencer a devenit imaginea Bvlgari și purtătorul de cuvânt al acesteia. 

Reprezentanții branduului Bvlgari declarau că Lady Kitty Spencer are o „atitudine neînfricată” care se mulează perfect cu imaginea pe care ei doresc să o promoveze prin intermediul creațiilor lor, fiind, astfel potrivită pentru poziția de ambasador. 

Cine este Kitty Spencer

Lady Kitty Eleanor Spencer este un model și aristocrat britanic. Este copilul cel mai mare al lui Charles Spencer, al 9-lea conte Spencer și o nepoată a Dianei, Prințesa de Wales.

În anul 2021, Kitty Spencer a avut parte de o nuntă de vis. Tânăra s-a măritat cu milionarul Michael Lewis, de 62 de ani. Kitty a îmbrăcat cinci rochii spectaculoase la eveniment, care au făcut-o să se simtă ca o prințesă în ziua cea mare. Petrecerea a avut loc într-un castel din apropierea Romei, într-un cadru de basm. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net