Kate Middleton, omagiu adus Prințesei Diana! A purtat bijuteriile sale preferate la Buckingham

Ultima actualizare:

Kate Middleton i-a adus răposatei sale soacre, Prințesa Diana, cel mai mare omagiu. În cadrul primului banchet de stat organizat după moartea Reginei Elisabeta, Prințesa de Wales a purtat diadema preferată a acesteia, dar și o pereche de cercei eleganți. 

Prințesa de Wales a atras toate privirile cu ținuta spectaculoasă purtată la banchet

De-a lungul timpului, atât Kate Middleton, cât și Meghan Markle au încercat să reproducă celebrele ținute purtate de Prințesa Diana, la diverse evenimente. Cunoscută pentru eleganța sa, dar și pentru latura ușor nonconformistă, Diana a rămas în amintirea tuturor ca un reper de modă, frumusețe și îndrăzneală. 

La primul eveniment organizat după moartea Reginei Elisabeta, mai exact banchetul de stat, Kate Middleton a purtat o rochie superbă, albă, lungă, cu mânecile stil capă, accesorizate cu tot felul de pietre prețioase. 

Citește și - Kate Middleton, gest emoționant pentru un băiețel, de Ziua Comemorării! O adevărată Prințesă a Inimilor

De departe, piesele de rezistență au fost bijuteriile, așa cum se obișnuiește la Casa Regală. Pentru banchetul la care a participat, Kate a ales să poarte tiara Reginei Maria, cea care a fost, de fapt, preferata Prințesei Diana. De asemenea, soția Prințului William a purtat cu mândrie și cerceii Dianei, cu perle și diamante. La mână, Kate a purtat o brățară cu diamante și perle albe, în ton cu ținuta. 

În cadrul banchetului organizat după ce Charles a fost desemnat rege, Kate Middleton a etalat creația semnată de Jenny Packham și a reușit să câștige admirația tuturor celor prezenți la eveniment. În ceea ce privește coafura, Kate a ales să poarte un coc într-un ușor stil spaniol, extrem de elegant și care îi completa perfect fizionomia. Machiajul a fost unul discret, în stilul Casei Regale. Apariția lui Kate nu ar fi fost completă fără panglica albastră cu Ordinul Familiei Regale, accesorizată cu portretul Reginei Elisabeta și broșa ce o înfățișează pe aceasta. 

Tiara a devenit, acum, preferata lui Kate Middleton

Potrivit dailymail.co.uk, tiara pe care Prințesa de Wales a purtat-o la banchet a fost realizată în anul 1914 de bijutierul regal, Garrard. Acesta a urmat întocmai indicațiile Reginei Maria și a făcut bijuteria prețioasă din diamantele și perlele pe care Familia Regală le deținea. 

Kate Middleton a purtat la banchetul de stat tiara preferată a Prințesei Diana. Foto. Getty
Kate Middleton a purtat la banchetul de stat tiara preferată a Prințesei Diana. Foto. Getty

Piesa de colecție este, de fapt, o copie a tiarei deținută de Prințesa Augusta de Hesse. În testamentul său, Regina Maria i-a lăsat tiara Reginei Elisabeta, care a și purtat-o în mod frecvent. În anul 1918, Regina i-a oferit-o în dar Prințesei Diana, chiar la nunta Prințului William. De asemenea, aceasta a mai purtat-o și în cadrul unei vizite oficiale la Washington, în anul 1985. 

Nu rata - Ce schimbată era Kate Middleton în tinerețe! „Nimeni nu vorbea cu ea sau nu se apropia de ea”

După moartea Dianei, tiara prețioasă a ajuns la Kate Middleton și a mai fost purtată de aceasta în 2018, tot în cadrul unui banchet de stat. 

Kate a optat pentru geantă Alexander McQueen

Drept accesorii, Kate Middleton a ales să poarte o geantă stil clutch marca Alexander McQueen și o pereche de pantofi cu toc de la Gianvito Rossi. 

La eveniment au mai participat, de asemenea, Regele Charles, precum și Regina Consoartă, Camilla, dar și Contele și Contesa de Wessex și mulți alți politicieni importanți. Banchetul a fost organizat cu prilejul vizitei de stat a președintelui sud-african, Cyril Ramaphosa. La un eveniment de o asemenea importanță, Kate Kiddleton a fost toată numai un zâmbet!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
banner Alexandru Dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net