Kate Middleton, gest emoționant pentru un băiețel, de Ziua Comemorării! O adevărată Prințesă a Inimilor

Kate Middleton a făcut un gest care a stârnit valuri de emoție, la slujba de Ziua Comemorării, eveniment desfășurat pe 11 noiembrie, în Marea Britanie. Prințesa de Wales a avut o discuție adorabilă cu un copilaș de câțiva anișori, ce venise alături de mama sa la eveniment. Kate nu a ezitat să-i dăruiască micuțului un accesoriu de-al ei, cu semnificație aparte, sub privirile uimite ale celor din jur. 

Kate Middleton, gest emoționant pentru un copil, de Ziua Comemorării (foto Profimedia)
Kate Middleton, gest emoționant pentru un copil, de Ziua Comemorării (foto Profimedia)

Kate Middleton, noua Prințesă de Wales, se apropie din ce în ce mai mult de statutul regretatei Lady Diana, acela de «Prințesă a Inimilor», având în vedere maniera sa de a interacționa cu oamenii de rând. 

În cadrul unuia dintre cele mai solemne evenimente din Marea Britania, slujba de Ziua Comemorării, care a avut loc pe 11 noiembrie, la Cenotaf, memorialul victimelor războiului, din Londra, prințesa Kate a făcut un gest absolut emoționant pentru un băiețel de culoare, moment de care micuțul cu siguranță își va aduce mereu aminte. 

Imediat după slujba de Ziua Comemorării, Kate Middleton a zărit în mulțimea adunată la eveniment un copilaș care venise alături de familia sa, prințesa a venit lângă el și a avut o conversație memorabilă cu acesta. Kate a fost atât de impresionată de băiețelul care i-a pus o serie de întrebări, încât prințesa și-a scos insigna de la reverul hainei și i-a dăruit-o copilului. Insigna reprezenta un mac, simbolul Zilei Comemorării, când se omagiază soldații căzuți pe front pentru Marea Britanie. 

Băiețelul: Cum te cheamă?

Kate Middleton: Numele meu este Katherine.

Băiețelul: Ok.

Kate Middleton: Mă bucur să te cunosc. Ai și tu o insignă cu mac? Ți-ar plăcea să ți-o dăruiesc pe a mea. 

Băiețelul: Da.

Kate Middleton: Știi ce reprezintă? Prin acest simbol comemorăm toți soldații care au murit în război. Vei avea grijă de ea?

Băiețelul: Da. 

Kate Middleton: Este și mama ta aici.. Îi voi da ei acul ca să ți-l prindă de hăinuță. 

Regele Charles, în fruntea procesiunii de Ziua Comemorării în calitate de monarh

Prințesa de Wales, Kate Middleton, s-a alăturat membrilor familiei regale pentru prima slujbă de Ziua Comemorării de la moartea Reginei Elisabeta.

Prințesa de Wales a acompaniat-o pe Regina consoartă, Camilla, pe un balcon cu vedere la Cenotaful de pe Whitehall din Londra, unde au privit cum regele Charles al III-lea a condus procesiunea anuală, pentru prima dată ca monarh. Suveranul a adus un omagiu celor uciși în luptă depunând o coroană de flori la Cenotaf.

shutterstock 1833215881 jpg
mihai voropchievici jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
cub mircea baniciu png
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
vaccin covid foto Pixabay
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg