Ce schimbată era Kate Middleton în tinerețe! „Nimeni nu vorbea cu ea sau nu se apropia de ea”

Ultima actualizare:

Kate Middleton este una dintre cele mai admirate și iubite persoane din întreaga lume. Mereu elegantă și rafinată, cu un zâmbet molipsitor, Prințesa de Wales cucerește instant orice loc unde își face apariția. Dar oare așa au stat lucrurile mereu? Ți-ai putea imagina vreodată că nimeni nu dorea să vorbeasă cu Kate acum 14 ani. Pare imposbil, dar așa susține că s-au petrecut lucrurile un om care a lucrat pentru regele Charles.

Ce schimbată era Kate Middleton în tinerețe. Foto: colaj Click
Ce schimbată era Kate Middleton în tinerețe. Foto: colaj Click

Au trecut mai mult de zece ani de la nunta lui Kate Middleton cu Prințul William. În vârstă de 40 de ani, frumoasa prințesă de Wales era mult diferită din punct de vedere al fizicului, dar și al comportamentului în momentul când a intrat în familia regală britanică, conform Okmagazine.

Un episod petrecut în 2008 este elocvent. Atunci, Kate a participat alături de William la aniversarea de 60 de ani a lui Charles. Petrecere a avut loc la casa lui de la țară, Highgrove Estate. 

Kate Middleton, ignorată total la un eveniment: „Stătea singură în mijloc”

Deși cuplul Kate-William era deja împreună de cinci ani la momentul acelei petreceri, actuala Prințesă de Wales a fost complet ignorată la acel eveniment și nimeni nu a încercat să vorbească cu ea. Se pare că mulți dintre oaspeți nici nu știau cine este.

Grant Harrold, care era majordomul lui Charles la acea vreme, susține că i s-a făcut milă de Kate, care „stătea singură în mijlocul unui cort”.

„Era un cort de petreceri. Îmi amintesc că ea stătea singură în mijloc. Și nimeni nu vorbea cu ea sau nu se apropia de ea pentru că nu știa cine este și nici nu o recunoștea. M-am dus și am vorbit cu ea în timp ce așteptam ca Will să vină și ea a fost foarte drăguță.

Dar, acum, ți-ai putea-o imagina pe Kate în mijlocul unei camere, fără ca nimeni să vorbească cu ea? În niciun caz, acum, Kate Middleton ar fi asaltată”, a precizat expertul casei regale, conform sursei citate.

La evenimentul respectiv a participat și Duncan Larcombe, corespondentul regal al celor de la The Sun. Acesta a precizat în urmă cu câțiva ani că soția lui William era mult mai timidă și mai tăcută decât este astăzi.

Anii au trecut, iar, în prezent, Kate Middleton este Prințesă de Wales și viitoare regină consoartă. Imaginea ei este impecabilă, iar mulți o consideră una dintre cele mai importante persoane din familia regală britanică. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cafea jpg
renovare apartament jpg
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net