Cum este de fapt Kate Middleton în spatele ușilor închise de la palat? Nimeni nu ar fi bănuit!

Ultima actualizare:

Kate Middleton, 40 de ani, actuala Prințesă de Wales, continuă să fascineze publicul, ca unul dintre cei mai apreciați membrii ai Casei Regale. Unul dintre majordomii Regelui Charles al III-lea a dezvăluit cum este de fapt Kate în spatele ușilor închise, ale Palatului Buckingham. 

Cum este de fapt Kate Middleton în spatele ușilor închise de la palat? (sursa FOTO Profimedia)
Cum este de fapt Kate Middleton în spatele ușilor închise de la palat? (sursa FOTO Profimedia)

Prințesa de Wales, Kate Middleton, continuă să fascineze publicul larg cu prezența ei distinsă, care emană în același timp empatie, fapt care i-a făcut pe mulți să o asemene cu regretata Lady Diana. Însă cum este Kate Middleton atunci când nu se află în fața publicului larg, ce-i urmărește fiecare mișcare?

Citește și: Prințul William a vorbit despre moartea Dianei: «Trăiești, apoi se întâmplă ceva și nu știi să faci față»

Fostul majordom regal, Grant Harrold, care a lucrat vreme de șapte ani pentru regele Charles al III-lea, a dezvăluit cum era Kate Middleton când prințul William a adus-o prima dată la Palatul Buckingham.

„Ceea ce mi-a plăcut a fost faptul că la vremea aceea, Kate, fiind doar iubita prințului William, ci nu un membru al familiei, stătea cu mine și cu ceilalți membrii ai staff-ului și era atât de politicoasă și prietenoasă, era distractivă și făcea glume.

Vezi și: Nu toată lumea o place! Kate Middleton, confruntată de o femeie din public! Incredibil ce i-a spus

Îmi amintesc că în zilele în care mergeam cu treburi la domeniul regal din Highgrove, Kate și William erau prin preajmă și vorbeam mereu cu ei. 

William și Kate au fost întotdeauna amuzanți și drăguți, ne-am înțeles atât de bine, încât mi-au cerut să călătoresc prin țară cu ei.

Nu rata nici: Kate Middleton, apariție sclipitoare! Cât costă ținuta pe care a purtat-o în Irlanda de Nord

Când suna telefonul și era William, toți prietenii mei erau teribil de surprinși, dar pentru mine era normal. Aceasta era relația pe care am avut-o cu ei.

Cred că a fost cu adevărat special, dar nu neobișnuit, pentru că într-o casă privată de obicei ajungi să te cunoști cu întreaga familie, chiar dacă ești angajat de o singură persoană. În ceea ce privește membrii mai tineri ai familiei, nu ești angajat de ei, dar ajungi să ai o relație și cu ei.", a declarat fostul majordom al lui Charles, actualul monarh al Marii Britanii, potrivit Daily Mirror. 

Dieta lui Kate Middleton pentru o siluetă de prințesă

Kate Middleton are o siluetă superbă, iar aparițiile sale stârnesc mereu admirația, prin stil și rafinament. Un nutriționist celebru a dezvăluit secretele din spatele formei fizice de invidiat ale Prințesei de Wales. Soția lui William nu se înfometează, ci are o dietă formată din alimente sănătoase și consumă cinci mese pe zi. Prințesa preferă fructele și legumele crude deoarece conțin mai multe vitamine, dar nici peștele gras nu îi lipsește din dietă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net