Cadoul ieftin primit de Kate Middleton. Prințul William s-a zgârcit de sărbători

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Prințul William și Kate Middleton s-au bucurat din plin de sărbătorile de iarnă, dar se pare că fiul regelui Charles n-a fost prea darnic de Crăciun. Adevărul este că prințul și prințesa de Wales au tot ce-și doresc pe lume, așa că sunt puține lucruri care ar putea să o mai surprindă pe viitoarea regină a Marii Britanii. Hai să vedem, totuși, ce i-a lăsat sub brad soțul ei, dar și cât a costat accesoriul cumpărat de William.

Prințul William s-a zgârcit de Crăciun
Prințul William s-a zgârcit de Crăciun

Prințul William s-a dat peste cap de Crăciun, încercând să gasească cadoul potrivit pentru frumoasa lui soție. Credeați că doar viața omului de rând e complicată de sărbători? Ei bine, prințul de Wales s-a tot gândit și până la urmă a ales o bijuterie. 

În timp ce presa britanică publica imagini cu familia regală britanică în drum spre biserica din Sandringham, toată lumea s-a minunat cât de bine arăta Kate Middleton cu pălăria ei frumoasă și cu perechea de cercei de la urechi. Ei bine, acea bijuterie frumoasă a fost cadoul primit de la Moș Crăciun.

Tabloidul britanic The Sun a scris despre cerceii aurii pe care i-a purtat Kate chiar în ziua de Crăciun și pe care-i găsise sub brad chiar în acea dimineață. Se pare că accesoriul n-a costat foarte mult, iar acest lucru a fost placul fanilor familiei regale.

Cât a costat bijuteria primită de Kate Middleton, de Crăciun

Kate și William
Kate și William

Fanii lui Kate și William au fost încântați atât de prețul accesoribil al cerceilor, dar și de faptul că viitoarea Regină a Marii Britanii arăta atât de bine purtându-i, îi încadrau perfect fața și-i evidențiau zâmbetul larg și sincer, scrie clickpentrufemei.

Cerceii primiți de Crăciun costă 120 de dolari și sunt creați de brandul francez Sezane. Ei bine, accesoriile prințesei nu au fost doar pe placul lui William. Cerceii cu pricina s-au vândut în totalitate la scurt timp după ce Kate s-a afișat cu ei în ziua de Crăciun, la biserica din Sandringham.

Cât costă un articol vestimentar adorat de Kate Middleton

Înainte de sărbători, un articol vestimentar purtat de Kate a atras atenția. În felicitarea de Crăciun, prințul și prințesa de Wales apar alături de copiii lor: prințul George, în vârstă de 9 ani, prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani, și prințul Louis, în vârstă de 4 ani.

William și Kate sunt îmbrăcați în ținute casual. Experți regali susțin că aceasta este cea mai relaxată ținută pe care au văzut-o vreodată pe o felicitare de Crăciun oficială a familiei regale britanice. 

Întreaga familie poartă adidași, iar prințesa de Whales se întâmplă să poarte o pereche destul de accesibilă, care s-a dovedit a fi una dintre preferatele ei de-a lungul anilor. Este vorba de adidașii ei albi Superga Cotu Classic, care de obicei se vând cu aproximativ 65 de dolari și nu se demodează niciodată, conform observer.com.    

Adidașii lui Kate costă 65 de dolari

Kate Middleton alege frecvent această pereche de adidași, atunci când preferă o ținută mai casual. Kate a purtat articolul ei favorit în timpul unei călătorii la începutul acestui an la Plymouth, precum și în timpul turneului regal al prințului și prințesei de Wales în Caraibe, în martie, conform sursei citate.

În imaginea aleasă pentru felicitarea de Crăciun, cei cinci membri ai familiei se țin de mână în timp ce fac o plimbare la casa lor din Norfolk, înainte de mutarea la reședința lor actuală, Adelaide Cottage, la Windsor, scrie presa britanică. Fotografia a fost realizată de Matt Porteous la începutul acestui an.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net