Tragedie la sfârșit de an! O mamă din Brazilia a fost ucisă de o petardă

Elisangela Tinem (38 de ani) din Sao Paulo, Brazilia, a fost ucisă în fața copiilor ei, în timpul unui foc de artificii pe plaja din Praia Grande, dupa ce o petardă s-a prins de haina ei și a explodat, de Revelion. 

Elisangela Tinem a fost ucisă de o petardă (foto: Facebook)
Elisangela Tinem a fost ucisă de o petardă (foto: Facebook)

Citește și: Un tânăr de 14 ani a murit sub privirile prietenilor, după ce a căzut dintr-un carusel! 

S-a confirmat că dispozitivul pirotehnic nu a fost aprins de familie, iar persoana vinovată nu a fost încă găsită. O anchetă este acum în curs de desfășurare și este de așteptat să conducă la acuzații de ucidere din culpă.

Nimeni nu a putut să o ajute

Mama a doi copii a murit din cauza rănilor la piept, deoarece nu a existat timp pentru nimeni să îndepărteze explozibilul. O martoră, Luiza Ferreira (20 de ani), a declarat că pe plajă au avut loc mai multe focuri de artificii neautorizate, conform tabloidului britanic Metro.

„Am văzut lumini uriașe pe cer când s-a făcut miezul nopții și o îmbrățișam pe mama mea, iar apoi toată lumea a început să țipe. Am văzut o femeie întinsă pe pământ sângerând când m-am dus să mă uit, iar băiatul care era cu ea era și el la pământ. Alte persoane fugeau să plece din zonă”, a declarat ea. O verișoară a victimei, în vârstă de 41 de ani,  le-a spus polițiștilor că focul de artificii a explodat după ce s-a blocat în hainele Elisangelei.

A fost înmormântată luni

 Elisangela a fost înmormântată în după-amiaza zilei de luni în Sao Paulo, orașul din care provine.  „Ce tragedie! Fie ca Dumnezeu să mângâie inima întregii familii și să-i dea odihnă veșnică”, a scris o persoană pe rețelele de socializare. „Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Dragostea mea pentru toată familia. Mă rog la Dumnezeu să vă mângâie inimile în acest moment îngrozitor. Mă rog pentru voi”, a adăugat un prieten.

Iată și: Scene horror de la o petrecere de Revelion. Un club din Serbia s-a scufundat într-un râu 

În Florida, o roată Ferris a luat foc

O roata Ferris a luat foc, cu zeci de oameni in ea, in Florida, în noaptea de Revelion. Caruselul, ce ajunge la înălțimea de 122 de metri, s-a oprit și a luat foc, lăsând 62 de persoane blocate în 20 de gondole deasupra Icon Park, din Orlando. Se pare că pasagerii au fost salvați de către pompieri abia după trei ore, din atracția parcului tematic.

O roată Ferris a luat foc, cu 60 de oameni in ea (foto: Captură video Twitter)
O roată Ferris a luat foc, cu 60 de oameni in ea (foto: Captură video Twitter)

Funcționa normal înainte de a lua foc

Kimberly Conley, care a filmat incidentul, a declarat că ea și familia ei au auzit o explozie puternică, care a „sunat ca un foc de artificii”. Imaginile arată fumul în timp ce observatorii stau în apropiere, observând flacăra deasupra uneia dintre gondole. O altă persoană, Randy Pryor, a declarat pe rețelele de socializare că roata Ferris funcționa normal înainte de a lua foc.

Vezi și: Iată cum e așteptat Anul Nou în lume! E primul Revelion fără restricții 

Parcul a declarat într-un comunicat: „Roata a pierdut puterea sâmbătă seara și lucrăm cu Departamentul județean de pompieri Orange pentru a evacua în siguranță oaspeții”. În martie, anul trecut, un băiat de 14 ani, Tyre Sampson, s-a aruncat de pe FreeFall Drop Tower Ride din parc și și-a pierdut viața.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net