Clipe de groază într-un parc de distracții din Belgia. 9 persoane au rămas suspendate într-un carusel

Ultima actualizare:

Clipe de coșmar pentru nouă persoane din Belgia. Țara europeană este răvășită de furtuni de mai multe zile. Profitând de faptul că vremea părea să se fi îmunătățit, mai mulți oameni au ieșit în parcurile de distracție. Nouă nu au avut prea mult noroc, iar ceea ce trebuia să fie o experiență amuzantă s-a transformat rapid într-una de coșmar. 

Pompierii au intervenit șase ore pentru a debloca vizitatorii Sursă foto: Pixabay.com
Pompierii au intervenit șase ore pentru a debloca vizitatorii Sursă foto: Pixabay.com

Nouă persoane au rămas suspendate, la 30 de metri înălțime, după ce caruselul în care se dădeau s-a blocat și a încetat să mai funcționeze. După ore întregi de aștepate și de tensiune, siutația a fost remediată, iar oamenii au revenit la sol. 

Pompierii au intervenit timp de șase ore

Intervenția pompierilor a durat mai bine de șase ore. Unii dintre oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au acuzat stări de rău. Din fericire, starea lor de sănătate este una bună. Cu siguranță, cei nouă nu vor uita niciodată clipele dificile prin care au trecut și nu vor păși curând în parcul de distracții. 

Valul cinci al pandemiei pare să fie ținut sub control în multe dintre țările europene. Oamenii îți pot relua treptat activitățile obișnuite și se pot bucura mai mult și de evenimentele culturale. După doi ani în care nu a fost desfășurat din cauza condițiilor epidemiologice, Carnavalul de la Veneția și-a deschis porțile pentru curioșii din întreaga lume. 

Carnavalul de la Veneția, organizat după doi ani de pauză 

Vizitatorii sunt întâmpinați de o explozie de culoare. Nu lipsesc spectacolele în aer liber, numele de acrobație, clovnii și muzica la un volum considerabil. Sătăbtoarea a început pe 12 februarie și se va încheia abia pe 1 martie. Din cauza pandemiei, petrecerile sunt totuși limitate și există reguli care prevăd numărul maxim de persoane acceptat într-o singură încăpere. Cei care doresc să intre în atmosfera de sărbătoare trebuie să prezinte un certificat verde, iar cei care nu sunt vaccinați nu au acces. 

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net