Un tânăr de 14 ani a murit sub privirile prietenilor, după ce a căzut dintr-un carusel!

Un băiat în vârstă de 14 ani a murit după ce a căzut dintr-un carusel, în timp ce se afla cu mai mulți prieteni într-un parc de distracții în Orlando, Florida. Ulterior, au apărut mai multe imagini de dinaintea cuplitului accident, în care se poate observa cum hamul de siguranță al adolscentului nu a fost închis înainte de cursa cu caruselul.

Un tânăr de 14 ani a murit sub privirile prietenilor, după ce a căzut dintr-un carusel Foto: Pixabay
Un tânăr de 14 ani a murit sub privirile prietenilor, după ce a căzut dintr-un carusel Foto: Pixabay

Băiatul a fost identificat drept Tyre Sampson, un adolescent din Missouri care se afla în vacanță alături de familia unui prieten. Aceștia au privit neputincioși cum tânărul a căzut din carusel și s-a izbit puternic de pământ.

Un tânăr de 14 ani a murit sub privirile prietenilor, după ce a căzut dintr-un carusel

În urma accidetului mortal din parcul de distracții, familia adolescentului a rămas îndurerată, publicând în mediul online un mesaj de „adio”, în care Tyre este denumit „gigantul cel blând”, având în vedere înălțimea sa.

O fotografie făcută înainte ca plimbarea să înceapă îl arată pe Tyre având hamul de protecție desfăcut și netras în jos pentru a se fixa în scaun. Potrivit anchetei, momentan este neclar dacă ulterior hamul tânărului a fost strâns, odată ce caruselul s-a ridicat în aer, ori dacă un angajat al parcului tematic a verificat dacă totul este în regulă înainte să își dea acordul pentru cursă.

Mai mult decât atât, se pare că mașinăria din parcul de distracții nu era prevăzută cu centuri de siguranță, ci doar cu hamul respectiv, din plastic, care arată precum o vestă de salvare și se închide între picioarele călătorilor. Acesta era singurul lucru care îi împiedica pe pasageri să nu cadă.

Un martor s-a declarat chiar îngrijorat că respectivul carusel avea doar acest mijloc de protecție, care iată că s-a dovedit a fi insuficient, deoarece se poate deschide cu ușurință la orice mișcare mai bruscă. „Nu există centuri de siguranță.”, ar fi spus însoțitorul de călătorie grupului care tocmai urca în carusel pentru plimbare, potrivit Daily Mail.

Adolescentul a fost dus la spital, dar a decedat din cauza rănilor sale, a confirmat biroul șerifului din Orange County. „Toată lumea a intrat în panică și a țipat.”, a spus un alt martor.

Mașinăria, inaugurată în decembrie 2021, are o înălțime de 430 de metri și poate găzdui până la 30 de persoane. Se rotește în jurul unui turn central pe măsură ce se ridică în aer, iar după ce ajunge în vârf coboară puțin, după care intră în cădere liberă la o viteză de aproximativ 75 de mile pe oră. Poliția a deschis o ivestigație în urma tragediei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net