Scene horror de la o petrecere de Revelion. Un club din Serbia s-a scufundat într-un râu

Ultima actualizare:

Un club din Belgrad s-a scufundat în râul Sava în timpul petrecerii de Revelion. Sute de tineri se aflau în interior în acel moment.

Scene horror de la o petrecere de Revelion. Foto: colaj Twitter
Scene horror de la o petrecere de Revelion. Foto: colaj Twitter

Imagini șocante de la o petrecere de Revelion din Serbia. Clubul de noapte Freestyler din Belgrad, capitala Serbiei, s-a scufundat în râul Sava. Incidentul a avut loc chiar în noaptea de Anul Nou.

„Clubul de noapte Freestyler din Belgrad s-a scufundat în noaptea de Anul Nou", a anunțat jurnalistul Sam Street pe Twitter.

Clubul a fost imediat evacuat și la fața locului au intervenit echipajele de urgență. Tragedia s-a petrecut la 10 minute după miezul nopții.

 „Mi-a fost frică pentru viața mea. Așa trebuie să se fi simțit și pe Titanic”, a povestit pentru Switzerland Times, o turistă din Zurich care petrecea Revelionul în Serbia.

Imagini de coșmar din noaptea de Revelion. Un club din Belgrad s-a scufundat

Primarul Belgradului, Aleksandar Sapic, a anunțat că în momentul incidentului în interior se aflau mult mai multe persoane decât ar fi fost normal, capacitatea locului fiind depășită de două-trei ori.

După incident, oamenii au ieșit cât au putut de repede din club și au chemat autoritățile. Clădirea a ajuns pe jumătate în apă. Evident, petrecerea s-a terminat. 

„Au fost o mulțime de elvețieni și elvețieni-sârbi aici”, a povestit o turistă din Elveția. „Atmosfera a fost bună până când deodată barul s-a zguduit. Nu am înțeles ce se întâmplă. Toți s-au repezit spre ieșire. Angajații clubului au fost primii care au dispărut”, a povestit ea.

„Toată lumea s-a împins cu toată puterea spre ieșire. Mi-a fost foarte frică pentru viața mea și mi-am pierdut prietenii rapid. Așa trebuie să se fi simțit pe Titanic!”, a mai povestit tânăra, scrie digi24.

Clubul din Belgrad a ajuns pe jumătate în apă

Din fericire, incidentul din noaptea de Revelion s-a soldat doar cu pagube materiale și o petrecere stricată. Se pare că au existat doar răni minore, oamenii ieșind la timp din clădire.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net