Scene horror de la o petrecere de Revelion. Un club din Serbia s-a scufundat într-un râu

Ultima actualizare:

Un club din Belgrad s-a scufundat în râul Sava în timpul petrecerii de Revelion. Sute de tineri se aflau în interior în acel moment.

Scene horror de la o petrecere de Revelion. Foto: colaj Twitter
Scene horror de la o petrecere de Revelion. Foto: colaj Twitter

Imagini șocante de la o petrecere de Revelion din Serbia. Clubul de noapte Freestyler din Belgrad, capitala Serbiei, s-a scufundat în râul Sava. Incidentul a avut loc chiar în noaptea de Anul Nou.

„Clubul de noapte Freestyler din Belgrad s-a scufundat în noaptea de Anul Nou", a anunțat jurnalistul Sam Street pe Twitter.

Clubul a fost imediat evacuat și la fața locului au intervenit echipajele de urgență. Tragedia s-a petrecut la 10 minute după miezul nopții.

 „Mi-a fost frică pentru viața mea. Așa trebuie să se fi simțit și pe Titanic”, a povestit pentru Switzerland Times, o turistă din Zurich care petrecea Revelionul în Serbia.

Imagini de coșmar din noaptea de Revelion. Un club din Belgrad s-a scufundat

Primarul Belgradului, Aleksandar Sapic, a anunțat că în momentul incidentului în interior se aflau mult mai multe persoane decât ar fi fost normal, capacitatea locului fiind depășită de două-trei ori.

După incident, oamenii au ieșit cât au putut de repede din club și au chemat autoritățile. Clădirea a ajuns pe jumătate în apă. Evident, petrecerea s-a terminat. 

„Au fost o mulțime de elvețieni și elvețieni-sârbi aici”, a povestit o turistă din Elveția. „Atmosfera a fost bună până când deodată barul s-a zguduit. Nu am înțeles ce se întâmplă. Toți s-au repezit spre ieșire. Angajații clubului au fost primii care au dispărut”, a povestit ea.

„Toată lumea s-a împins cu toată puterea spre ieșire. Mi-a fost foarte frică pentru viața mea și mi-am pierdut prietenii rapid. Așa trebuie să se fi simțit pe Titanic!”, a mai povestit tânăra, scrie digi24.

Clubul din Belgrad a ajuns pe jumătate în apă

Din fericire, incidentul din noaptea de Revelion s-a soldat doar cu pagube materiale și o petrecere stricată. Se pare că au existat doar răni minore, oamenii ieșind la timp din clădire.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
adolf hitler jpg
joe biden nato summit zelenski profimedia jpg
octavia marlow instagram jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
1 plante ghiveci shutterstock 1179520909 jpg jpeg
Paparude din comuna Breasta Dolj 1908 jpg
george enescu
diana maria urs busteni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net