Mihaela Cernea s-a îmbogățit după divorțul de Craioveanu! Își lansează al doilea club în Centrul Vechi

#Exclusiv Click!

Mihaela Cernea e pe cai mari după divorț! Solista de a trupa Class și-a descoperit, mai nou, talentul de afaceristă și a început să facă bani, nu glumă! Artista a investit imediat după pandemie într-un club din Centrul Vechi și acum a anunțat că-l lansează și pe al doilea!

cub mihaela cernea png

Divorțul parcă i-a dat aripi și i-a îmbogățit conturile Mihaelei Cernea, care face bani de una singură după despărțirea de pictorul vedetelor Costin Craioveanu. Artista nu a stat deloc să plângă în pernă și și-a luat „Adio!” pe calea instanței de la fostul soț.

Acesta din urmă s-a tot lamentat prin presă că niște oameni de bine i-ar fi furat soția, apoi s-a apărat și a negat vehement că ar fi fost violent cu ea. Rămâne, însă, un semn de întrebare în privința ordinului de restricție obținut de solistă chiar înainte să bage divorțul, divorț de care pictorul a aflat din Click!.

Cert este că Mihaelei îi merg afacerile din plin după ce s-a separat de Craioveanu, cu care are doi copii. Inițial, solista a avut pe timpul căsniciei cu pictorul vedetelor o sală de fitness în cartierul Cotroceni, acolo unde locuiau.

După pandemie, artista s-a gândit că ar fi timpul să bage banii într-un club, care este situat în Centrul Vechi. La început, solista a fost sceptică în privința noii ei afaceri, care, însă, s-a dovedit a fi una de succes.

Clubul e plin în weekend, așa că Mihaela va mai deschide unul sâmbătă, 17 decembrie, în vecinătatea celui vechi.

După jumătate de an de la deschiderea primului nostru club, apare și fratele lui! Nu pot să vă spun cât de mândră sunt de cluburile mele și de ce atmosferă este acolo! Mulțumesc tuturor care ne-au vizitat și care urmează să treacă pe la noi!” , a anunțat Mihaela Cernea, pentru Click!.

Mihaela Cernea: „Am fost curajoasă să investesc după pandemie! Dacă nu riști, nu câștigi!”

Cântăreața este o patroană dedicată. Merge zilnic la club ca să supervizeze afacerea. Tot ea dictează și ce muzică pun DJ-ii. Așa, treaba merge strună!

Clubul e în Centrul Vechi, pe Lipscani. Punem muzică comercială, muzică care îți face piciorul să danseze. Așa le spun la toți DJ-ii pe care-i invit: nu puneți numai bubuieli, puneți ceva care te face să dansezi!

Am fost curajoasă să investesc banii într-un club după pandemie, dar dacă nu riști, nu câștigi. E lume, nu mă plâng, merge treaba! ”, a declarat solista, pentru Click!

A divorțat după 18 ani de căsnicie!

Mihaela Cernea are 45 de ani şi a fost căsătorită cu pictorul vedetelor, Costin Craioveanu. În această primăvară, solista de la Class a șocat atunci când a anunțat divorțul. Cuplul are doi copii, un fiu și o fiică, Leon (16 ani) şi Leia (13 ani). Solista a cerut înainte de divorț și un ordin de protecție împotriva fostului soț, cu care a avut o căsnicie timp de 18 ani.

Mihaela Cernea a fondat, alături de fratele ei, Vlad Cernea, de Mihaela Florea și de Florin Cojocaru, trupa Class, în anul 1995. Trupa avea să înregistreze un succes incredibil în anii ‘ 90. Class a lansat primul album dance apărut în România, iar piesa lor de debut, celebra „Adu-i doina”, a fost unul dintre hiturile momentului și se mai fredonează și acum.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
image
actualitate.net
image
actualitate.net