Costin Craioveanu, scandal cu Mihaela Cernea! Mesaj dur în plin divorț: «De ce ai stat cu mine 21 de ani, dacă nu m-ai iubit?». Ce acuzații îi aduce

Ultima actualizare:

Se încinge scandalul în divorțul dintre fosta solistă de la trupa Class, Mihaela Cernea, și pictorul vedetelor, Costin Craioveanu! La doar câteva zile după ce pictorul a aflat, prin intermediul Click!,că soția sa a introdus actele de divorț, Costin Craioveanu nu a mai suportat și a răbufnit!

Mihaela Cernea a depus actele de divorț de pictorul Costin Craioveanu Sursa: Instragram
Mihaela Cernea a depus actele de divorț de pictorul Costin Craioveanu Sursa: Instragram

În urmă cu nici o săptămână, Costin Craioveanu a aflat, prin intermediul jurnaliștilor Click!, că soția sa, Mihaela Cernea a introdus actele de divorț! Pictorul vedetelor s-a arătat profund surprins de decizia soției sale și a transmis, prin avocatul său, că nu vrea în ruptul capului să divorțeze și că-și iubește soția, cu care are doi copii.

Acum, însă, Costin Craioveanu a răbufnit în toiul nopții și i-a transmis încă soției sale un mesaj dur, în care face și acuzații.

„V-am construit case...v-am dus în vacanțe în Europa”

Ce a fost a fost...nimic nu va mai fi. Să iubești un om 21 de ani și să faci dragoste cu el zilnic...și nimic din cele spuse pe la ziare și judecători să fie 15 la sută adevăr?

De ce ai stat iubita mea cu mine?...Dacă nu mă iubești...21 de ani? De când v-am construit case...v-am dus în toate vacanțele în Europa...cu iubire și cu cele mai mișto mașini, hoteluri și iubire. De ce?”, îi reproșează pictorul soției sale, care a introdus deja actele de divorț.

Costin Craioveanu își continuă tirada din miez de noapte și spune că nu și-a lovit niciodată soția, în ciuda faptului că pe 19 ianuarie 2022 aceasta a cerut un ordin de restricție împotriva lui.

„Eu, Craioveanu, nu mi-am bătut niciodată soția"

Eu, Craioveanu, nu mi-am bătut niciodată soția, doar am făcut dragoste cu ea. Și are și doi super copii. Eu pictez și am gri de oameni fără familii”, mai spune Costin Craioveanu.

Pictorul aduce în discuție și episodul din 12 ianuarie  în care ar fi fost bătut chiar în fața sălii de fitness a soției sale, din zona Cotroceni.

Conform avocatului lui Costin Craioveanu, în ziua de 12 ianuarie, pictorul a fost bătut de mai mulți indivizi necunoscuți, care i-au provocat multiple leziuni. Agresiunea asupra lui Costin Craioveanu a fost anterioară accidentului pe care pictorul l-a făcut în cartierul Cotroceni, acolo unde Mihaela Cernea locuiește.

Din când în când, mai <bat> și mă apăr de câte un țăran din Sălăjean, care se bagă peste familia mea, iar mâna mea dreaptă nu mai poate picta că mi-au rupt-o în față sălii de fitness...că doar vroiam să știu cu cine pleacă Leia mea la ski. Restul e vrăjeală! Cine mă cunoaște știe ce fel de om sunt!”, a mai punctat Craioveanu, în mesajul său, postat în miez de noapte pe pagina sa de socializare.

Mihaela Cernea a anunțat săptămâna trecută că a introdus actele de divorț prin intermediul ziarului Click! La acea oră, Costin Craioveanu nu știa de decizia soției sale.

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu sunt căsătoriți din 2004 şi au împreună doi copii, un băiat, Leon, în vârstă de 17 ani şi o fată, Leia, de 14 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net