EXCLUSIV! După scandalurile din familie, Mihaela Cernea divorțează! „Da, am depus actele”. Costin Craioveanu se opune categoric!

Încă un divorț răsunător zguduie lumea mondenă! Mihaela Cernea, solista trupei Class, a înaintat actele de divorț! Solista a decis să divorțeze de soțul ei, pictorul Costin Craioveanu, după ce, în luna ianuarie, a depus un ordin de restricție împotriva soțului.

mihaela cernea   costin craioveanu   baiatul leon LM  3249 JPG
Mihaela Cernea divorțează după 18 ani de căsnicie Sursa: Instagram

După 18 de ani de căsnicie și doi copii, Mihaela Cernea divorțează de pictorul Costin Craioveanu. Solista a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, că a depus actele de divorț la Judecătoria Sectorului 5, tot acolo unde a introdus, în ianuarie, și un ordin de restricție împotriva soțului său.

Da! Am introdus actele de divorț!”, a declarat Mihaela Cernea, pentru Click!

Costin Craioveanu: ”Nu știu nimic! Acum aflu și eu!”

Contactat de Click!, pictorul Costin Craioveanu a declarat că nu știe nimic despre divorțul intentat de soția sa.

Eu nu știu nimic. Nu am primit nici o înștiințare, nici actele. Acum aflu și eu de la voi! Vorbiți cu ea!” , a declarat Costin Craioveanu, pentru Click!, surprins de decizia soției sale.

La rândul său, nici avocatul lui Costin Craioveanu, Dragoș-Cristian Lică nu știa nimic de cererea de divorț introdusă de Mihaela Cernea.

stanga
dreapta
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
mihaela cernea sot jpg
Mihaela Cernea jpeg
Mihaela Cernea (Arhiva Click!) jpeg
Mihaela Cernea, cu familia pe pârtie (foto: arhiva personală) jpeg
Mihaela Cernea, în curtea şcolii la serbarea de final de an a fiicei sale, Leia jpeg
Mihaela Cernea a mers la prânz pentru a vota  (Foto: Dorin Constanda) jpeg
mihaela cernea jpg
Mihaela Cernea jpeg
Mihaela Cernea jpeg
mihaela cernea sot2 jpg
mihaela cernea jpeg
picturi costin craioveanu (8) jpg
picturi costin craioveanu (14) jpg
picturi costin craioveanu (15) jpg
picturi costin craioveanu (7) jpg
picturi costin craioveanu (11) jpg
picturi costin craioveanu (2) jpg
picturi costin craioveanu (9) jpg
picturi costin craioveanu (6) jpg

Avocatul pictorului:”Costin nu vrea să divorțeze!”

Costin nu vrea să divorțeze! Nu mi-a zis nimic Costin că ar fi primit actele de divorț. Eu tot ce știu este că el nu vrea în ruptul capului să divorțeze. O iubește pe femeia aia la nebunie, și pe copii îi iubește foarte tare! Dacă așa este mie îmi pare rău că nu au decis să divorțeze la notar.

Eu îl reprezint pe Costin în dosarul penal în care a fost bătut în ultimul hal. Acolo solicităm niște daune, deocamdată nu se întâmplă nimic, trenează dosarul!”, a declarat avocatul Dragoș-Cristian Lica, pentru Click!

Mihaela Cernea, ordin de restricție împotriva soțului!

Mihaela Cernea a cerut pe 19 ianuarie 2022 ordin de restricţie împotriva soţului său, Costin Craioveanu, după ce acesta ar fi agresat-o fizic.

Ordinul a fost emis pe 20 ianuarie, anul acesta, şi nu îi dă voie pictorului să se apropie la mai puţin de 200 de metri de Mihaela, iar timp de trei luni, Costin Craioveanu este obligat să facă psihoterapie la Centrul de Asistență al Agresorului din sectorul 5.

Bărbatul a lovit, însă, două maşini în cartierul Cotroceni, chiar pe strada pe care locuieşte Mihaela Cernea. Mai multe surse au susținut atunci că pictorul se afla sub influența alcoolului. Costin Craioveanu a fost testat, iar oamenii legii au descoperit că avea o alcolemie de 0.56 mg/l şi a fost dus la INML. Poliţia a deschis dosar penal pe numele său.

Avocatul lui Costin Craioveanu a transmis presei un drept la replică, prin care nega informația potrivit căreia pictorul și-ar fi lovit soția. Mai mult, avocatul lui Craioveanu a explicat că „pictorul vedetelor” ar fi constituit chiar el, de fapt, partea vătămată dintr-un dosar penal.

"Clientul meu a fost victima unei grave agresiuni fizice în dimineață zilei de 12 ianuarie 2022, în urmă căreia a suferit multiple leziuni. Cei trei indivizi care l-au bătut în plină stradă au reușit <performanța> de a-i dizloca umărul drept (care este imobilizat și la acest moment), de a-i sparge buza, de a-i deplasa complet un dinte care acum necesită implant și de a-i produce multiple leziuni la nivelul întregului corp, lăsându-l inconștient în mijlocul drumului.

În acest sens, am depus la Parchetul competent o plângere penală împotriva agresorilor.După această nefericită întâmplare, Costin Craioveanu a zăcut în pat 5 zile cu dureri atroce atât fizice cât și emoționale”, se mai arată în mesajul trimis de avocatul Lica Dragoș-Cristian.

Conform avocatului lui Costin Craioveanu, în ziua de 12 ianuarie, pictorul a fost bătut de mai mulți indivizi necunoscuți, lăsându-l cu multiple leziuni. Agresiunea asupra lui Costin Craioveanu a fost anterioară accidentului pe care pictorul l-a făcut în cartierul Cotroceni .

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu sunt căsătoriți din 2004 şi au împreună doi copii, Leon, de 17 ani şi Leia, de 14 ani.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

 

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg