Mihaela Cernea, bătută de soţ. Bărbatul s-a ales cu dosar penal după ce a lovit două maşini

Ultima actualizare:

Mihaela Cernea, fosta solistă a trupei Class, ar fi fost bătută de soţul ei, Costin Craioveanu. Ea a cerut ordin de restricţie împotriva partenerului de viaţă, pe 20 ianuarie, iar faptele au ieşit la iveală duminică, 30 ianuarie, după ce bărbatul a lovit două maşini în cartierul Cotroceni, pe strada pe care locuieşte Mihaela.

Mihaela Cernea a cerut ordin de restricţie împotriva lui Costin Craioveanu foto: Arhivă
Mihaela Cernea a cerut ordin de restricţie împotriva lui Costin Craioveanu foto: Arhivă

Mihaela Cernea a cerut ordin de restricţie împotriva soţului Costin Craioveanu. Acesta nu ar fi trebuit, astfel, să se afle pe o stradă din Bucureşti, unde locuieşte fosta componentă a trupei Class, duminică, zi în care a provocat un accident major. Conform antenna3.ro, el a lovit cu propria maşină două autoturisme parcate.

Potrivit informaţiilor obţinute de Antena 3, el ar fi fost beat, iar alături de el s-ar fi afla iubita sa, despre care s-a spus iniţial că era la volan. Bărbatul, cunoscut drept “pictorul vedetelor”, ar fi minţit pentru a scăpa de un dosar penal. Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul în care el cobora din maşină, de pe scaunul şoferului, pentru a verifica daunele. El a spus că a făcut accidentul pentru că avea cauciuri de iarnă şi maşina a alunecat.

Costin Craioveanu, dosar penal după accident

mihaela cernea sot2 jpg

Costin Craioveanu a fost testat, iar oamenii legii au descoperit că avea o alcolemie de 0.56 mg/l şi a fost dus la INML. Poliţia a deschis dosar penal pe numele său.

„Persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind de 0.56 mg /l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal”, au declarat  oficialii Brigăzii Rutiere a Capitalei pentru Gândul.

Ce presupune ordinul de restricţie emis pe numele lui Costin Craioveanu

Costin Craioveanu nu avea voie să staţioneze pe strada unde s-a produs accidentul, pentru că avea ordin de restricţie după ce ar fi agresat-o fizic, în repetate rânduri, pe Mihaela Cernea.

Ordinul a fost emis pe 20 ianuarie, anul acesta, şi nu îi dă voie să se apropie la mai puţin de 200 de metri de Mihaela, iar timp de trei luni, Costin Craioveanu este obligat să facă psihoterapie la Centrul de Asistență al Agresorului din sectorul 5.

Mihaela Cernea şi Costin Craioveanu au doi copii

Costin Craioveanu şi Mihaela Cernea au doi copii împreună, Leon, de 17 ani şi Leia, de 14 ani. Cei mici în calcă pe urme mamei lor, fiind pasionaţi de muzică.

”Băiatul studiază trei instrumente, pian, tobe şi chitara, iar fiica noastră face canto şi pian”, povestea Mihaela Cernea, în urmă cu ceva vreme despre cei doi copii adolescenţi.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Imbatranire FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net