Mihaela Cernea: “Viaţa cu doi adolescenţi este cu mai multe griji”

Ultima actualizare:

    Mihaela Cernea şi familia
Mihaela Cernea şi familia

Cântăreaţă, profesoară de canto, mamă de puşti cool. Este tripla ipostază în care am revăzut-o pe Mihaela, la o şuetă de toamnă cu ea şi cu copiii ei.

Cu solista trupei Class ne-am tot întâlnit în decursul anilor. Îi ştim familia, îi ştim casa, îi ştim pe cei doi copii ai ei şi-ai pictorului Costin Craioveanu. Dar orice nouă întâlnire cu vedeta acum în vârstă de 44 de ani este prilej de noutăţi. Ştiaţi că fratele ei mai mare, Vlad Cernea, este tăticul unei fetiţe de un an şi jumătate? Sau că fiul ei, Leon, în vârstă de 16 ani, este un toboşar de excepţie, precum bunicul lui, Mişu Cernea, ce a activat, odată, în formaţia Sfinx? Ori că mezina familiei, Leia, de 13 ani, este leită Mihaela Cernea din perioada în care aceasta cânta şi dansa la “Şcoala Vedetelor”? Anii vin cu multe noutăţi pentru o familie dinamică cum este cea a Mihaelei, iar despre toate astea şi altele în plus am vorbit la ceas de seară, adunaţi în sala de fitness de care se ocupă tot cântăreaţa. Viaţa nu e deloc plictisitoare în Cotroceni…

Apropo de puştii tăi, ştiu că Leon este un mic star. Eşti peste tot pe internet, ai o trupă nouă, nu-i aşa? Te ştiam în formaţia Alarma, odată.

Leon Da, am trupa nouă de vreo zece luni, se numeşte NvM. Ne facem treaba, cântăm la concerte, facem melodii, ne distrăm. Eu sunt toboşar. Avem şi o piesă, se numeşte “Always Mine”, are aproape 2.000 de vizualizări pe YouTube. E ok. Acum pregătim o piesă nouă şi sperăm să meargă bine.

Citeşte mai multe aici!

image
image
image
image
image
image
caragea2 jpg
calina instagram jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost mare sărbătoare în familia cântăreței
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
6 actrita tily niculae jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net