Costin Craioveanu, adevărul din spatele mariajului cu Mihaela Cernea

Ultima actualizare:

Costin Craioveanu, soțul Mihaelei Cernea, are în palmares sute de tablouri cu vedete de la Hollywood, dar și tablouri imense cu Iisus și cu Arsenie Boca. Un incident l-a adus în atenția publicului altfel de cum îl știm. Pictorul nu se mai înțelegea cu solista de mai multă vreme și a părăsit vila din Cotroceni. Bărbatul are ordin de restricție.

Costin Craioveanu și Mihaela Cernea. Foto: Click!
Costin Craioveanu și Mihaela Cernea. Foto: Click!

Costin Craioveanu, în vârstă de 46 ani, nu se mai înțelegea de ceva vreme cu Mihaela Cernea. Relația lor s-a deteriorat în ultimii ani și, conform apropiaților, mariajul lor a avut de suferit atunci când pictorul a agresat-o pe solistă, în mai multe rânduri. Comportamentul bărbatului s-a schimbat în ultimii ani. Solista a cerut ordin de restricţie împotriva partenerului de viaţă, pe 20 ianuarie.

Costin Craioveanu este un pictor foarte bine cotat la noi, dar mai ales peste hotare, unde a reușit să vândă numeroase tablouri. Soțul Mihaelei Cernea câștigă mii de euro din tablouri, iar succesul pare să-l fi schimbat. Bărbatul are în palmares tablouri cu Arsenie Boca de 2 metri, unul dintre cei mai mari duhovnici şi teologi ai României, cu starurile de la Hollywood, precum Angelina Jolie, Brad Pitt, Tom Cruise sau Bruce Willis, dar şi cu regretatul actor Gheorghe Dinică, portret pe care văduva artistului, Gabriela, îl ţine la loc de cinste, pe peretele din sufragerie.

Acum, pictorul are ordin de restricție, pentru a nu se mai apropia de soția lui, solista Mihaela Cernea, de la Class. Acest lucru a ieșit în vileag zilele trecute, când pictorul a lovit cu automobilul personal două mașini, în cartierul Cotroceni, unde a locuit cu solista și cei doi copii ai lor, Leia (13 ani) și Leon (17 ani). Ordinul de restricție a fost emis în data de 20 ianuarie iar, potrivit documentului, lui Costin Craioveanu nu i se permite să se apropie la mai mult de 200 de metri de soția lui. Costin a părăsit vila din Cotroceni, după o altercație cu solista, în urma căreia aceasta i-a făcut plângere la poliție pentru violență.

Cine este Costin Craioveanu

Costin Craioveanu s-a născut în Bucureşti, în 1975, într-o mare familie de artişti români – bunicul său era sculptor, bunica picta icoane, tatăl era pictor şi metalist, unchii lui, ceramist şi pictor. Pictorul este cunoscut în mare parte pentru lucrări ce înfăţişează persoane publice din ţară şi de peste hotare.

A vândut în toată lumea peste 3000 de tablouri şi a expus în câteva locaţii renumite din Marea Britanie. Setea pentru originalitate şi nonconformism l-au făcut pe artistul Costin Craioveanu unul din cei mai cunoscuţi pictori români contemporani. Stilul său avangardist şi culorile vii reamintesc de pop-art-ul anilor ’60 (Andy Warhol). Începe să picteze la vârsta de 5 ani alături de tatăl său (artist metalist, bijutier şi iniţiator al primei fabrici de icoane pe lemn). Mai târziu învaţă meşteşugul pictării icoanelor pe sticlă şi lemn, dar şi al bijuteriei din argint şi alpaca. Crescând într-o familie cu afinitate pentru artă, cu bunic sculptor şi bunica pictoriţă de icoane, a ştiut să aprecieze frumosul şi a continuat tradiţia familiei, dar într-un mod unic, care stârneşte controverse în rândul criticilor. Picturile lui Costin Craioveanu sunt expuse pe pereţii actorilor de la Hollywood, politicienilor, ambasadorilor, oamenilor de afaceri, şi ai altor simpli iubitori de artă.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net