Viaţa după divorţ. Mihaela Cernea, dezvăluiri despre noua viață!

Luni întregi s-a vorbit despre divorţul solistei de la Class, Mihaela Cernea. Fosta componentă a emisiunii „Şcoala vedetelor” pare să fi trecut peste despărţire, fiind foarte ocupată cu multele proiecte pe care le are, adică o şcoală de canto, clubul pe care l-a deschis şi sala de fitness, în acelaşi timp fiind şi mama a doi adolescenţi minunaţi.

Mihaela Cernea ne-a mărturisit că are atât de multe de făcut încât nu are timp pentru suferinţă
Mihaela Cernea ne-a mărturisit că are atât de multe de făcut încât nu are timp pentru suferinţă

După o perioadă agitată în familie, care a culminat cu o separare şi apoi un divorţ de Costin Craioveanu, Mihaela Cernea (45 de ani) îşi continuă viaţa, cariera muzicală şi activităţile extra pe care le are. Deşi nu au mai scos nici o piesă nouă, ea şi colegii ei continuă să fie invitaţi cu trupa Class în concerte, iar sâmbăta trecută i-am întâlnit la Râmnicu Vâlcea, la un festival. Nu mai sunt patru aşa cum s-au lansat, ci trei: Mihaela, Vlad, fratele ei şi Florin.

Vezi și: EXCLUSIV! Costin Craioveanu, dărâmat după ce a aflat că Mihaela Cernea divorțează!: „Nu și-a agresat soția! E un om trist!”

Mihaela are o sală de fitness şi un club

„Oamenii ne iubesc. Chiar dacă nu avem piese noi suntem chemaţi în continuare. N-am mai scos ceva nou de câţiva ani. Credem că, atunci când suntem invitaţi la un festival, lumea vrea să asculte piesele noastre cunoscute precum „Adu-i doina”, „Te visez mereu”, „Aproape de tine”, „Dansează în noapte” sau „Încă o dată”. Piesele noastre sună, chiar şi astăzi, actual”, spune Mihaela care este în continuare şi profă de canto la şcoala ei de muzică.

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au divorțat după 18 ani
Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au divorțat după 18 ani

„În plus, am sala mea de fitness. În rest, stau cu copiii. Leon a fost la Liceul de Muzică Dinu Lipatti şi vrea să dea la un liceu tot legat de muzică, pentru că el cântă la tobe. Leia merge mereu cu mine şi mă ajută. Împreună ne ocupăm şi de un club în centrul vechi, Limoncelo, unde vin elevi de-ai noştri şi cântă, ne simţim bine. Suntem o mare familie”, ne-a spus în exclusivitate Mihaela Cernea.

Trupa Class a cântat la Râmnicu Vâlcea
Trupa Class a cântat la Râmnicu Vâlcea

Artista ne-a povestit şi ce fac colegii ei de trupă. „Vlad este pe partea de evenimente. Şi la Arenele Române, peste tot, în partea de producţie a evenimentelor. Iar Florin Cojocaru lucrează la o firmă de montaje video. Tot în branşă”, spune Mihaela.

Mihaela, mândră de cei doi copii ai ei
Mihaela, mândră de cei doi copii ai ei

„La studioul nostru producem muzică pentru mai multă lume. Suntem în continuare în legătură cu foştii colegi din „Şcoala Vedetelor”. Există un grup pe whatsapp şi acolo ne spunem toate noutăţile. Şi să ştiţi că vorbesc şi cu fostele colege de trupă, Anca Badiu şi Mihaela Florea. Cât despre timp liber, timpul meu liber este pentru copii. Încerc să îi implic în toate activităţile mele şi să petrecem împreună cât mai mult timp. Suntem acolo, în fiecare zi împreună”, ne-a mai spus Mihaela, care a redevenit Cernea după divorţ.

A început să cânte din clasa a şaptea

Class s-a înfiinţat în 1995, fiind primul grup dance românesc. Mihaela Cernea şi Mihaela Florea erau colege la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” în clasa a VII-a, când au început să cânte împreună. Fratele Mihaelei, Vlad Cernea, şi colegul lui, Florin Cojocaru, au devenit interesaţi de proiect.

Trupa Class, pe vremea când în componență era și Anca Badiu
Trupa Class, pe vremea când în componență era și Anca Badiu

Mihaela, Miky şi Florin au urmat Conservatorul, iar Vlad şi-a urmat pasiunea faţă de calculator, făcând Facultatea de Informatică. Acest fapt nu i-a despărţit, iar în urma unei piese lansate la un bal al bobocilor, cei patru au fost selectaţi pentru a lua parte la emisiunea „Şcoala vedetelor”, care i-a făcut celebri. Ulterior, în locul Mihaelei Florea a completat trupa, pentru o perioadă, Anca Badiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net