Costin Craioveanu, un nou mesaj pentru Mihaela Cernea, în plin divorț: «Să ții minte că cel mai mișto bărbat...»

Un nou scandal a apărut în showbiz-ul românesc și pare departe de a se încheia. Mihaela Cernea, fosta componentă a trupei Class, divorțează de pictorul Costin Craioveanu și a cerut și ordin de restricție. Acesta a reacționat dur, pe pagina sa de Facebook, cu un nou mesaj.

4 mihaela cernea costin craioveanu ordin de restrictie 7 jpg jpeg
Mihaela Cernea dorește să divorțeze

Mihaela Cernea a depus actele de divorț la Judecătoria Sectorului 5, tot acolo unde a introdus, în ianuarie, și un ordin de restricție împotriva soțului său. Costin Craioveanu a avut, din nou, o reacție vehementă, în social media.

 „Cum să-i dați, mă, iubitului tău ordin de protecție? La 200 m de casă? Când eu stau acasă și hrănesc pisici, dorm cu ele în casă, am grijă de copii și n-am «bătut» în viața mea o familie", a scris el.

Acesta a continuat și a povestit o întâmplare nefericită însă, a ținut să precizeze că nu a bătut niciodată o femeie și are încredere că se va face dreptate.

M-am bătut» cu niște țărănuși din Sălăjan care mi-au rupt mâna să nu-i filmez, care aveau amante și n-am vrut să te las cu ăia, cu așa vibrație joasă", a continuat acesta.

Costin Craioveanu a mai adăugat că, din cauză că a avut mâna ruptă, nu a mai pictat de câteva luni.

"Justiția o să facă dreptate…că n-am mai pictat de 3 luni… având mâna dreaptă ruptă din umăr. Dumnezeul meu îmi va face dreptate… sau lor…P.S. Să ții minte că cel mai mișto bărbat din viața ta, Mihaela Craioveanu, a fost Costin Craioveanu… restul e populație”, a scris Costin Craioveanu, pe Facebook, după care a șters mesajul

Citește și Costin Craioveanu, scandal cu Mihaela Cernea! Mesaj dur în plin divorț: «De ce ai stat cu mine 21 de ani, dacă nu m-ai iubit?». Ce acuzații îi aduce 

Mihaela Cernea dorește divorțul

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu divorțează după 18 ani de căsnicie. Aceasta a cerut un ordin de restricţie împotriva soţului său, Costin Craioveanu, după ce el ar fi agresat-o fizic.

Decizia artistei a uimit pe toată lumea, inclusiv pe fosta colegă de trupă, Anca Badiu, care recunoaște că îi pare rău că cei doi au ajuns la divorț, însă nu știe motivele ce au făcut-o pe Mihaela să ia această decizie.

Eu știu doar atât, sincer îmi pare rău pentru ei. Ei s-au iubit enorm, s-au respectat. Mihaela este o fată extraordinară. Ea este foarte discretă, nu-i plac scandalurile.

Nu sunt în măsură să vorbesc foarte mult despre ei, pentru că nu mai știu mare lucru. Și nici nu vorbesc, dacă mă întrebi, sincer. Și e mai bine așa. Nu vor să dea curs la nu știu ce bârfe”, a spus Anca Badiu în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima Tv.

Mihaela Cernea a făcut parte din trupa Class, primul grup muzical dance din România. Artista și-a încetat cariera pe timpul celor două sarcini, iar trupa și-a încheiat activitatea.

Citește și Costin Craioveanu, scandal cu Mihaela Cernea! Mesaj dur în plin divorț: «De ce ai stat cu mine 21 de ani, dacă nu m-ai iubit?». Ce acuzații îi aduce

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
viorel lis si oana lis
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Rusi mobilizati FOTO Profimedia jpg
talharie la Suceava
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg