Mihaela Cernea, schimbare radicală în divorțul de Costin Craioveanu! A agresat-o fizic sau nu?

Ultima actualizare:

Actele de divorț au fost depuse, însă se pare că între timp situația s-a schimbat! Mihaela Cernea s-ar fi răzgândit cu privire la acuzațiile de violență împotriva lui Costin Craioveanu. Ce s-a schimbat în relația lor?

Mihaela Cernea s-a răzgândit cu privire la acuzațiile de violență fizică Foto: Arhivă
Mihaela Cernea s-a răzgândit cu privire la acuzațiile de violență fizică Foto: Arhivă

Între cei doi soți s-a iscat un scandal monstru în urmă cu doar câteva luni, după ce Mihaela Cernea a cerut un ordin de protecție împotriva lui Costin Craioveanu, în presă apărând, la vremea respectivă, informații potrivit cărora pictorul ar fi fost violent fizic cu soția lui. 

Vezi aici: Mihaela Cernea, bătută de soţ. Bărbatul s-a ales cu dosar penal după ce a lovit două maşini

Mihaela Cernea s-a răzgândit cu privire la acuzațiile de violență fizică îndreptate către Costin Craioveanu!

În prezent, după acuzațiile grave menționate anterior, se pare că s-a produs o răsturnare de situație în cuplul celor doi soți, iar artista susține acum că în căsnicia ei nu a existat violență fizică, potrivit Antena Stars. 

Cu toate acestea, Mihaela Cernea a cerut și obținut atunci un ordin de protecție, deși Craioveanu a negat vehement că și-ar fi agresat vreodată fizic soția. 

Nu rata și: EXCLUSIV! După scandalurile din familie, Mihaela Cernea divorțează! „Da, am depus actele”. Costin Craioveanu se opune categoric!

Tot la scurt timp, Mihaela Cernea a depus și actele de divorț, iar acum deși procesul e în desfășurare, aceasta pare să se fi răzgândit, căzând „la pace” cu cel de care voia să fie protejată de lege, în urmă cu doar câteva luni. 

La începutul anului, instanța de judecată a decis că artistul nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri de soția lui, Mihaela Cernea, hotărâre care certifică faptul că între cei doi au existat probleme serioase. Oamenii legii au fost atunci de acord că bărbatul era o amenințare pentru soția lui, astfel că i-au acordat acesteia ordinul de protecție. 

Costin Craioveanu a negat că ar fi fost violent cu soția lui

Cu toate acestea, Costin Craioveanu negat că și-ar fi lovit soția, în fiecare mesaj sau declarație publică, susținând că tot ce s-a scris în presă au fost numai minciuni. 

Să iubești un om 21 de ani și...nimic din cele spuse pe la ziare și judecători să fie 15 la sută adevăr? De ce ai stat iubita mea cu mine, dacă nu mă iubești, 21 de ani? (..) 

Eu, Craioveanu, nu mi-am bătut niciodată soția, doar am făcut dragoste cu ea. Și are și doi super copii. Eu pictez și am grijă de oameni fără familii.”, scria Costin Craioveanu, în mediul online, în urmă cu trei luni, când s-a iscat scandalul.

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au împreună doi copii, o fată și un băiat și sunt împreună de 21 de ani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net