Ce face Mihaela Cernea de la Class cu banii, în plin divorț de pictorul Costin Craioveanu?! „Am avut mare curaj!”

Ultima actualizare:

Mihaela Cernea de la trupa Class a înflorit după ce a anunțat că divorțează de pictorul Costin Craioveanu! Solistei îi merge de minune pe toate planurile. A decis să investească bani grei, de una singură, într-un club din Centrul Vechi. Acum este patroană și vrea s-o termine cât mai repede cu pictorul, împotriva căruia a cerut ordin de protecție.

Mihaela Cernea divorțează de Costin Craioveanu, după 18 ani de căsnicie Sursa: Instagram
Mihaela Cernea divorțează de Costin Craioveanu, după 18 ani de căsnicie Sursa: Instagram

Mihaela Cernea, solista de la trupa Class, a șocat atunci când a băgat divorț de pictorul Costin Craioveanu, cu care are doi copii. Solista a cerut înainte de divorț și un ordin de protecție împotriva bărbatului, cu care a avut o căsnicie de 18 ani.

Citește și: EXCLUSIV! După scandalurile din familie, Mihaela Cernea divorțează! „Da, am depus actele”. Costin Craioveanu se opune categoric!

“Am deschis un club, să vină toată lumea!”

Acum solista de la trupa Class își ocupă timpul cu concertele, căci trupa a revenit în forță pe scenă, dar și-a descoperit și flerul la afaceri. Mihaela vrea să stea pe propriile picioare financiar, așa că a investit bani grei într-un club din Centrul Vechi, local pe care și-l dorea de ani buni. Solista mai avea și o sală de fitness în apropierea casei unde locuiește, în Cotroceni, așa că acum și-a extins afacerile.

Nu rata nici: EXCLUSIV! Costin Craioveanu, dărâmat după ce a aflat că Mihaela Cernea divorțează!: „Nu și-a agresat soția! E un om trist!”

„Am deschis un club, să vină toată lumea. E în Centrul Vechi, pe Lipscani. Punem muzică comercială, muzică care îți face piciorul să danseze. Așa le spun la toți DJ-ii pe care-i invit: nu puneți numai bubuieli, pune-ți ceva care te face să dansezi!

Vezi și: Răsturnare de situație în cazul lui Costin Craioveanu? «A fost victima unei grave agresiuni»

Am fost curajoasă să investesc banii într-un club după pandemie, dar dacă nu riști, nu câștigi. E lume, nu mă plâng. Merge clubul!”, a declarat solista, pentru Click!

“Uneori trebuie să explicăm dacă mai existăm!”

În urmă cu 28 de ani, trupa Class era una dintre cele mai iubite din România, iar la concertele susținute de membrii trupei, participau mii de oameni. Din păcate, formația nu a rezistat în formula inițială, așa că fiecare membru s-a reorientat.

Interesant și: Soţul Mihaelei Cernea, prima reacţie după ce a fost acuzat că a bătut-o. Cum se apără

Fraţii Mihaela şi Vlad Cernea, dar şi Florin Cojocaru au fost nedespărţiţi, pe scenă, din 1995, de când au înfiinţat trupa Class. Din proiectul Class a mai făcut, însă, parte și Anca Badiu, până în anul 2006. De atunci, viața artistei s-a schimbat total. Anca s-a retras de pe scenă, a avut mari probleme de sănătate, s-a luptat cu depresia și kilogramele în plus și și-a pierdut fratele.

Hai să afli și: Costin Craioveanu, adevărul din spatele mariajului cu Mihaela Cernea

Am fost patru, dar am rămas trei că prima Mihaelă, colegă cu ea de liceu, s-a măritat și a plecat în Germania, în 2001. După care a fost Anca Badiu, care a ales să facă o carieră solo. Interesant e că uneori trebuie să explicăm dacă noi mai existăm. Păi, uită-te la mine exist!

Noi nu ne-am desființat niciodată. Pur și simplu, nu am mai făcut piese la un moment dat! Viața ne-a dus în diverse direcții, cu familii și așa mai departe”, a spus Florin Cojocaru, pentru Click!

Citește și: Mihaela Cernea, bătută de soţ. Bărbatul s-a ales cu dosar penal după ce a lovit două maşini

«Am plecat cu copilul în turneu»

Mihaela Cernea are 45 de ani şi a fost căsătorită cu pictorul Costin Craioveanu, până în această primăvară, atunci când solista a anunțat divorțul. Cuplul are doi copii, un fiu și o fiică, Leon (16 ani) şi Leia (13 ani). Familia nu a împiedicat-o, însă, niciodată să se țină de concerte.

După primul copil, la trei săptămâni, aveam turneu cu Voltaj la mare. Am plecat cu copilul în spate, la turneu. La fel, după ce am născut-o pe Leea am scos albumul Infinit, au fost multe hituri și acolo. A fost așa o chestie, nu te dă înapoi familia de la cântat, nici o secundă”, ne-a mai spus solista de la Class.

În 1995, Mihaela Cernea a fondat, alături de fratele ei, Vlad Cernea, Mihaela Florea și de Florin Cojocaru, trupa Class, care avea să se bucure în scurt timp de un succes incredibil. Ei au fost și cei care au lansat primul album dance apărut în România, iar piesa de debut, „Adu-i doina”, a fost atunci unul dintre hiturile anului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Bullying bataie copii elevi FOTO Shutterstock jpg
alfred bulai acuzat abuzuri sexuale 1 logo webp
Banner Denise Rifai
Banner Vica Blochina
image
actualitate.net
image
actualitate.net