Motivul uluitor pentru care Andra refuză să apară în costum de baie. De ce se ferește, de fapt

Dacă unele dive din showbizul românesc adoră să vină vara și să se afișeze cât mai goale, Andra nu este deloc de aceeași părere. Soția lui Măruță nu se afișează deloc în costum de baie și susține că are un motiv destul de întemeiat. 

Andra este una dintre cele mai frumoase artiste din România. Naturală, fără artificii estetice, jurata de la Românii au talent impresionează de fiecare dată prin prezența ei. 

Se deosebește, însă, din mai multe puncte de vedere de divele din showbizul românesc. Unul dintre ele este faptul că nu pozează și nici nu se afișează, sub nicio formă, în costum de baie. 

De ce nu se afișează Andra în costum de baie

Se pare că efectul „de turmă” al divelor din România nu a acaparat-o și pe Andra, care a preferat, întotdeauna, să fie o femeie simplă, decentă și să nu își afișeze prea mult din corp, fie la evenimente, concerte sau la TV. Soția lui Cătălin Măruță nu a fost văzută niciodată în costum de baie, iar dacă a pozat așa, a fost alături de familie, fără să se vadă prea mult în cadru. 

De ce? Foarte simplu! Andra nu vrea să se afișeze în costum de baie pentru că este de părere că acest lucru este intim și nu se potrivește cu principiile sale.

„În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu ştiu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, a spus Andra Măruță, acum ceva timp, în spațiul public, atunci când a fost întrebată de ce nu se afișează niciodată în costum de baie. 

Citește și - Andra și Măruță, după ce s-a spus că fetița lor ar fi «obraznică»! «Ține de..»

Motivul pentru care Andra nu a apelat la operații estetice

Așa cum v-am spus, Andra este naturală 100%: nu are nici silicoane, nici acid în buze, nici injfectări în riduri și nimic ce ține de medicina estetică. Nu a apelat nici măcar la cele mai simple proceduri, căci s-a considerat mereu norocoasă că Mama Natură a fost generoasă cu ea. 

Cu toate acestea, acum ceva timp, Andra a declarat că nu exclude ca pe viitor să apeleze la câteva injectări pentru a păcăli bătrânețea, chiar dacă îi este extrem de teamă de ac și bisturiu. 

„Păi, cum ai spus și tu, am avut noroc ca Mama Natură să țină cu mine, nu m-am schimbat mult și nu am simțit deci nevoia să fac mici ajustări. Folosesc cosmetice de calitate, sigur ajută și ele. Dar nu exclud asta pe viitor. Poate peste 10 ani voi vrea o intervenție sau injecții ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă, însă nu știu cum aș trece peste frica mea de ace și bisturiu. Sunt îngrozită de ele. Ar trebui să fiu foarte, foarte motivată să mă las pe mâinile unui medic”, a spus Andra, în presă, acum câțiva ani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net