Tânăra de la Românii au talent pe care nimeni n-o va uita: „Trăiești o viață care nu e a ta”

#Românii au talent
Ultima actualizare:

O tânără a rupt inimile tuturor la Românii au talent. Jurații au fost cuceriți pentru totdeauna de fată de 23 de ani care a cântat ca un înger. Este „o stea care abia acum începe să strălucească”, a transmis Andra la finalul momentului emoționant.

Tânăra de la Românii au talent pe care nimeni n-o va uita. Foto: Facebook
Tânăra de la Românii au talent pe care nimeni n-o va uita. Foto: Facebook

Numele ei este Cătălina Bașoldea și este angajată la o corporație. Chiar dacă viața a dus-o pe un alt drum, tânara care a cucerit publicul de la Românii au talent are o cu totul altă pasiune. Ea iubește muzica, iar acest lucru s-a văzut din plin și în timpul secundelor în care a oprit timpul pe una din cele mai importante scene din România.

Cătălina a creat un episod superb în timpul emisiunii de la Pro TV. Ea a cântat o melodie clasică, de operă, iar în momentul și-a început prestația, toată lumea a amuțit.

 „E ceva foarte frumos că astăzi mai auzim operă pe un canal de televiziune. Mi-e greu să îmi închipui, când văd ce consumă lumea pe TikTok, e aproape o binecuvântare faptul că mai scapă și sunt convins că oamenii au urmărit. E clar că am avut un moment de un alt nivel”, a spus Andi Moisescu, la finalul momentului.

A cucerit pe toată lumea la Românii au talent

Andra a avut numai cuvinte de laudă la finalul numărului emoționant de la Românii au talent. „Eu am văzut un om care visează, un om care a ales un drum foarte frumos, o stea care abia acum începe să strălucească”, a spus celebra cântăreață.

Pe de altă parte, Dragoș Bucur a fost un pic trist după acest număr. Simpaticul jurat a explicat de ce a simțit că tânara care a ridicat publicul în picioare pare o pasăre închisă „într-o colivie”.

„Cătălina, pe mine m-a întristat momentul tău. Am avut imaginea unei păsări închise într-o colivie. Am avut senzația că trăiești o viață care nu e a ta, în timp ce cântai asta a ajuns la mine. Cânți extraordinar și e nevoie să îți deschizi ușița aia și să zbori”, a spus Dragoș Bucur.

Cine este tânăra care a furat inimile tuturor la Românii au talent

Fata care a impresionat la Românii au talent și-a descoperit pasiunea atunci când era doar un copil și fredona melodiile Adelei Popescu. Mama Cătălinei a avut inspirația să o trimită să urmeze cursuri de canto, urmând mai apoi să termine chiar și Conservatorul.

Muzica pare să fie elementul care i-a făcut toată viața mai frumoasă. De altfel, până și marea iubire și-a cunoscut-o  într-un pub de karaoke, acolo unde s-a angajat pentru a putea cânta seară de seară. Tânăra și partenerului de viață sunt logodiți și urmează să facă nunta. Cu siguranță vom mai auzi de această tânără care a impresionat într-o seară simplă de martie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net