Bebe Cotimanis, grijuliu cu Ada Dumitru de la Survivor România! Ce spune marele actor despre fiica lui vitregă

Bebe Cotimanis (67 de ani) își adoră fiica vitregă! Plecată să cucerească lumea la Survivor România 2023, Ada Dumitru, concurenta din echipa Faimoșilor, l-a pus pe gânduri pe celebrul actor din cauză că mâncarea din Republica Dominicană nu este suficientă pentru concurenți. Contactată de Click!, Iulia Dumitru, femeia cu care se iubește actorul de la Pro TV de cinci ani, ne-a dezvăluit mai multe amănunte picante din familia lor.

Ada Dumitru (25 de ani), fiica vitregă a lui Bebe Cotimanis, face față cu brio în competiția sportivă Survivor România 2023. Tânăra este de profesie actriță, însă această meserie nu a împiedicat-o să aibă pasiuni sportive încă de mică.

Citește și - De ce nu se teme Bebe Cotimanis de moarte. Experiențele pe care le-a trăit la înmormântarea mamei sale

Condițiile sunt destul de aprige în Dominicană: concurenții trebuie să doarmă sub cerul liber, să se spele în mare și să mănânce mâncare în funcție de rezultatele pe care le obține echipa, în competiție, în fața Războinicilor. În rest, se delectează numai cu cocos și orez!

„Bebe o susține necondiționat”

În interiul exclusiv pe care Iulia Dumitru l-a acordat pentru Click!, aceasta a povestit că Bebe Cotimanis o susține pe fiica lui vitregă necondiționat în competiția din Dominicană și chiar îi poartă foarte mult de grijă. 

“Ada se descurcă bine în concurs, suntem foarte mândri de ea. Aseară (n.r – marți) strigam în casă, în fața televizorului și eu și Bebe și bunica “hai Ada”. Nu m-am uitat până acum la această competiție televizată, dar acum pot să zic că mă declar fanul ei numărul 1. Avem emoții mari pentru ea, însă am încredere că o să se descurce și o să fie bine. Știu că Ada poate și este o fată foarte echilibrată. A făcut toată viața ei sport, a sărit cu parapanta și cu parașuta, a făcut și surf. Nu îmi fac probleme.

Am unele emoții când mă gândesc că nu se hrănesc bine. Atunci când a plecat în Republica Dominicană am dus-o la aeroport și am avut ultimul contact vizual cu ea . Noi avem un ritual al nostru așa că atunci când ne-am despărțit i-am zis “să nu uiți să mănânci ciocolată”. Ea nu a mâncat în ultima perioadă prea bine dar sper să fie ok. Bebe o susține necondiționat în tot ceea ce face. Am fost la aeroport cu toții atunci când a plecat”, a declarat Iulia Dumitru, mama Adei, pentru Click!.

Ada Dumitru, relație de nota zece cu Bebe Cotimanis

Într-un interviu acodat înainte de a pleca în Republica Dominicană, Ada Dumitru declara, în spațiul public, că se înțelege de minune cu Bebe Cotimanis, deoarece actorul este o persoană foarte blândă care are multă grijă de viața sa, asftel că uneori când sentimentele o copleșesc ajunge să îi mai spună și „tată”.

„Eu sunt mai din mahala! Dacă îmi ies din pepeni, fac urât. Fac urât dacă mi se pune pata. Mama mi-a zis să nu înjur, să nu vorbesc urât că lumea de la televizor nu știe că eu sunt o fată educată. Bebe tot cu „să nu înjuri!” m-a luat”, spunea Ada Dumitru pentru protv.ro.

Click! spune

Ada Dumitru, concurenta de la Survivor România 2023 face parte din echipa Faimoșilor. Tânăra în vârstă de 25 de ani, este angajată la teatrul din Pitești și absolventă UNATC, promoția 2017. Ada este fiica vitregă a lui Bebe Cotimanis, deoarece mama sa, Iulia Dumitru se iubește de cinci ani cu actorul. Cei doi s-au îndrăgostit în timpul unei repetiții de la teatru în cadrul piesei „Romeo și Julieta”.

Pentru că iubirea este oarbă, Bebe Cotimanis a renunțat la mariajul pe care îl avea cu Florentina Mărcuță (n.r- Florentina și Bebe alegeau ca în 2014 să se căsătorească după 14 ani de relație. Însă, patru ani mai târziu, în 2018, cei doi divorțau).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
image
actualitate.net
image
actualitate.net