Ce spune Bebe Cotimanis despre personajele negative. De ce nu a mai putut să se desprindă de Grigore Varlam

Bebe Cotimanis a vorbit, în podcastul moderat de Adrian Artene, despre cel mai „mare” personaj din serial pe care l-a interpretat vreodată: durul Grigore Varlam, din Lacrimi de Iubire. Telenovela românească din 2005 a avut un real succes, iar Cotimanis susține că s-a desprins cu greu de personajul Varlam.

Telenovela românească Lacrimi de Iubire a fost una dintre cele mai apreciate producții. Deși a avut rol negativ, interpretându-l pe Grigore Varlam, Bebe Cotimanis a fost extrem de iubit și îndrăgit de fanii serialului. 

Cotimanis s-a desprins cu greu de Grigore Varlam

Personajul Grigore Varlam l-a „bântuit” pe actorul Bebe Cotimanis și, spune el, cu greu s-a putut desprinde de el.

Telenovela românească a avut nici mai mult, nici mai puțin de 200 de episoade, motiv pentru care a fost nevoit să intre în pielea personajului cât de bine a putut. Nu doar pe perioada filmărilor, ci și atunci când ajungea acasă și inspecta scenariul, pentru a-și analiza foarte bine replicile. 

Toate detaliile au fost oferite în cadrul podcastului „Altceva”, moderat de jurnalistul Adrian Artene. Bebe Cotimanis i-a mai dezvăluit acestuia că personajele negative s-au pliat perfect pe fizicul lui, din cauza (sau datorită) faptului că fața lui de băiat rău l-a ajutat în acest sens. 

Bebe Cotimanis
Bebe Cotimanis

„Cu fața asta nu pot să joc...N-am pornit chiar așa din institut, am jucat și în Steaua fără Nume, aveam ceva păr în cap. Clasa noastră era o clasă în care cel mai frumos era Stelian Nistor. Nu era frumos nici el, că avea nasul strâmb, dar dintre noi, el era cel mai frumos. Toate personajele neatractive, personaje de la care nu ai ce învăța. Deci de la personajele pozitive n-ai ce învăța. Îi mulțumesc Celui de Sus că mi-a dat fața asta.

Citește și - De ce nu se teme Bebe Cotimanis de moarte. Experiențele pe care le-a trăit la înmormântarea mamei sale

Grigore Varlam. A fost o picătură chinezească, s-a transformat într-un soi de șuvoi. Am făcut 200 de episoade, plus un film. Filmările erau la Buftea. După 200 de episoade, timp în care felul meu de a lucra, mi-am luat scenariul și m-am apucat să înțeleg, să trec prin el, să văd episoadele din urmă. Ești în pielea personajului când este vorba de un serial. La primele episoade, și scenaristul caută personajul.

Ca să-l caracterizezi, în teatru spui că asta e piesa și cauți un început și un final. Când începi un serial, tu nu știi cum va arăta ultimul episod. În serial, personajul își adaugă calități și defecte în timpul filmărilor.

Acolo mai umblu eu puțin așa. Dialogurile le fac alții. Dacă joci un mahalagiu, trebuie să respecți. Trebuie scos, măturat și căutat. Personajul, în serial, se face prin adăugire. Între timp ne dumirim și noi care este direcția personajului. La un serial, nu-mi place să spun telenovelă, personajul învață, crește în fața ta, odată cu tine”, a spus Bebe Cotimanis, în podcastul lui Adrian Artene.

„Mi-a plăcut Varlam, îl mai păstrez în amintire, dar pe Nicky Novac îl trăiesc la momentul acesta. Varlam era un produs simpatic şi dur al securităţii, iar Nicky este un frumos nebun al mahalalei unde cu onoare m-am născut”, a mai spus, în spațiul public, Bebe Cotimanis, acum ceva timp. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net