Bebe Cotimanis, "ucis" în serialul "Vlad" după ce a plecat la Prima TV? Ce se întâmplă în sezonul final

bebe cotimanis 2 jpeg
Bebe Cotimanis

Interpretul inginerului din serialul "Vlad", actorul Constantin Bebe Cotimanis (66 de ani) a plecat anul trecut de la Pro TV, unde era şi voice over, şi a ajuns la Prima TV, motivând că nu acceptă "contracte subțiri". Se pare că drumul lui se încheie și în serialul "Vlad".

Sezonul final al serialului "Vlad" se filmează zilele acestea, iar telespectatorii vor avea parte de mai multe surprize. Una dintre acestea este faptul că Bebe Cotimanis, interpretul lui Cezar, va ieși din poveste, după ce s-a mutat la Prima TV ca voice over. Click! îți oferă detalii din culisele serialului.Cel de-al patrulea sezon al îndrăgitului serial "Vlad", totodată și ultimul, va fi difuzat din toamnă, la Pro TV. Fanii serialului își aducă aminte că Vlad a fost arestat la finalul sezonului trecut, în timp ce mergea să se întâlnească cu Eliza și să-i spună adevărul. În plus, Cezar, interpretat de Bebe Cotimanis, este prins într-o ambuscadă armată împreună cu soția și fiica. Surse din apropierea echipei de filmare ne-au mărturisit că personajul lui Bebe a fost scos din poveste, "ucis" și "îngropat".

Elvira Deatcu, poze de văduvă

Mai mult, actrița Elvira Deatcu (49 de ani), care o interpretează pe Delia Lazăr în serial, soția lui Cezar, s-a filmat în cimitir, în haine negre, alături de colega sa, Anda Sârbei, care în serial o interpreteză pe fiica ei și a lui Cotimanis. "Încă se lucrează la scenariu, la poveste, orice este posibil", ne-au spus surse din apropierea echipei de filmare.

image
Elvira Deatcu și Anda Sârbei, în haine cernite, în cimitirfoto: Instagram

După cum se știe, anul trecut Bebe Cotimanis a plecat de la Pro TV, ca voice over la Prima TV și e posibil ca noul contract să nu-i permită să apară la altă televiziune. "Trei ani mai târziu, iată-ne ajunși la finalul drumului, sfârșitul serialului Vlad și urmează să descoperim împreună în ce fel își duce la capăt protagonistul nostru promisiunea făcută în primul sezon. În ceea ce mă privește, sunt foarte entuziasmat de acest ultim sezon, cred că este cel mai valoros din punct de vedere dramaturgic (al poveștii) și sunt convins că așteptarea asta pandemică a meritat și că ceea ce vom vedea împreună din toamnă pe Protv e un summum al serialelor de ficțiune dramă-action din România. E un ultim sezon al extremelor, unde se vor împerechea dragostea și moartea, răzbunarea și iertarea, acțiunea și suspansul, luxul și neajunsul, personaje noi cu cele deja arhicunoscute. Și la final, totul se plătește!”, spune scenaristul Anghel Damian într-un comunicat trimis de Pro TV.

Citește și:

Bebe Cotimanis, despre plecarea de la PRO TV: «Contractele au devenit mai subţiri, iar eu nu am acceptat asta»

Serialul VLAD ajunge la final. Au început filmările pentru sezonul 4 și ultimul

david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
maurice munteanu
Robbie Williams Spice Girls
jude law phillipa coan jpeg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
Pietoni accidentați pe o zebră de pe DN7 în Tălmaciu Sibiu de un șofer fugar Foto Daciana Stoica
Mevlut Cavusoglu FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg