Copila de la Românii au talent care a avut o viață de coșmar. Povestea ei le-a rupt inimile juraților: „E cu har de la Dumnezeu”

Cine este Katrinel Prisăcaru, concurenta din sezonul 13 al emisiunii „Românii au talent”? Tânăra de 23 de ani i-a impresionat pe jurați prin talentul său special pe care îl deține, și anume: vocea deosebită. Însă, chiar dacă se poate considera norocoasă pentru toate darurile primite în această viață, printre care și vocea sa, ea a avut parte de multe dificultăți.

Katrinel Prisăcaru, tânăra de la „Românii au talent” 2023 (foto: Facebook)
Katrinel Prisăcaru, tânăra de la „Românii au talent” 2023 (foto: Facebook)

Cine este Katrinel Prisăcaru?

Katrinel are 23 de ani și visul ei cel mai mare era să apară la televizor. Însă, când și-a făcut apariția pe scena „Românii au talent” 2023 pentru a își arăta talentul, nu doar că și-a împlinit visul, dar a impresionat o țară întreagă cu vocea sa deosebită.

„Mă numesc Katrinel Florentina Prisăcaru, am 23 de ani, sunt din Iași și studiez la Facultatea de Arte George Enescu”, a fost prezentarea tinerei în fața celor doi prezentatori, Smiley și PAvel Bartoș, înainte de a urca pe scenă.

Însă, Katrinel Prisăcaru are o poveste de viață deosebită. Ea a trecut prin multe dificultăți pentru a putea face ceea ce iubește: să cânte. „Nu știu dacă talentul meu este moștenit pentru că am fost adoptată. Sunt crescută de mama mea adoptivă de la un an. Niciodată nu a făcut diferență între mine și frații mei mai mari.

Katrinel Prisăcaru, tânăra de la „Românii au talent” 2023
Katrinel Prisăcaru, tânăra de la „Românii au talent” 2023

O iubesc pentru că m-a crescut și m-a iubit cu toată inima. A făcut  foarte multe sacrificii ca să ajung departe cu muzica. M-a înscris la liceul de muzică, a mers cu mine la concursuri. Nu se descurca prea bine cu banii, dar se mai împrumuta, găsea soluții.

Am plecat cu mama în Italia, ca să am grijă de un bătrân. A fost greu, dar ușor, ușor, m-am obișnuit. Am obținut bani pentru liceu, pentru facultate și asta m-a mulțumit.Cel mai mare vis al meu este să apar la televizor și mă bucur că o să fiu la Românii au Talent. Sunt dispusă să lupt până în pânzele albe pentru muzică”, a mai povestit concurenta.

A primit patru de „DA”

Katrinel a arătat lumii întregi talentul său, iar cei patru jurați, Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, nu au putut decât să îi ofere patru de „DA”, califindu-se în etapa următoare a concursului. Ce au avut aceștia de spus?

Mihai Bobonete: „A fost o capcană în care am căzut ca ultimul fraier. Ai venit cu emoții. Pentru ce să ai emoții tu...ai venit și ai cântat într-un mare fel. Acum o fi și mâna lui Dumnezeu, dar e și talentul tău la mijloc. Garantat!”

Andra: „Am auzit melodia asta de foarte multe ori, chiar pe scena asta de la Românii au Talent, unii au executat melodia foarte frumos, dar la tine e cu har de la Dumnezeu”.

Andi Moisescu: „Foarte posibil să fie exact ce zice Andra. Tu ai trăit piesa, nu ai cântat-o. Și ai trăit și momentul din plin, ceea ce e foarte frumos. O să rămâi cu amintirea primei apariții, care e foarte importantă”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

image
image
image
image
image
image
submarinul titan profimedia jpg
Virgi Iantu, FOTO TVR IMG 1444 jpg
a601f070 09f4 47df 8bff 4eae1388fd97 jpeg
violeta botezatu jpg
Aleksandra Kiedrowicz captura video jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
megogo colaj facebook jpg
Power Couple jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net