Ce s-a ales de Bernadette Szep, concurentă în primul sezon Românii au talent. Ce mai face acum femeia care a impresionat juriul

În urmă cu mai bine de 12 ani, unul dintre cele mai îndrăgite numere din emisiunea „Românii au talent” a fost cel a lui Szep Bernadette, o tănără din Miercurea Ciuc. La acea vreme, tânăra le-a prezentat juraților un moment de dresaj alături de Vanda, un câine din rasa golden retriever.

Bernadette, concurenta care a făcut spectacol la „Românii au talent”. Sursa: Facebook
Bernadette, concurenta care a făcut spectacol la „Românii au talent”. Sursa: Facebook

În prezent, fosta concurentă ce a cucerit inimile juraților și telespectatorilor emisiunii „Românii au talent” de la PRO TV,  este crescător de câini din rasa corgi. Pe contul său personal de Facebook, marea majoritate a postărilor sunt cu prietenii necuvântători la care ține atât de mult și care i-au adus, de-a lungul timpului, împlinire sufletească.

Câinii, marea iubire a lui Szep Bernadette

Încă de pe vremea când era doar un copil, Bernadette iubirea foarte mult câinii. La vârsta de 8 ani le-a spus părinților că își dorește foarte mult un cățel, însă, din nefericire, aceștia nu au fost de acord ca fiica lor să aibă un animal de companie. Dar Bernadette nu s-a lăsat! Ori de câte ori întâlnea un câine pe stradă, își întreba părinții dacă îl poate păstra. Cu toate că răspunsul lor era unul negativ, aceasta nu ezita să-și încerce norocul de fiecare dată.

Se pare că îndelungile sale insistențe au avut efectul scontat! Înainte ca fratele său să se nască, Bernadette a mers alături de părinții săi la un prieten, tocmai pentru a lua un câine. Marea sa mirarea a fost că s-a întors acasă alături de doi prieteni necuvântători.

„Cam la fiecare 3 luni mergeam acasă cu un câine de pe stradă. ‘Pot să-l păstrez?’, întrebam. ‘Sigur că nu!’, răspundeau părinţii. Atunci n-am înţeles de ce, acum, însă, da. Stăteam la bloc, eram micuţă, şi poate nici părinţii nu conştientizau cât de mult iubesc şi ei câinii. Acum îi adoră şi îi alintă ca pe nişte copii mici”. Într-un final, eforturile ei au dat parţial rezultate. Înainte să vina pe lume frăţiorul ei, a mers împreună cu părinţii la un prieten pentru a lua un căţel însă, culmea, s-au întors acasă nu cu unul ci cu doi pui”, a declarant în trecut Szep Bernadette.

Numărul de la Românii au talent a fost unul de-a dreptul fabulos! Pe atunci, Bernadette a venit pe scenă alături de Vanda, cățelușa ei, iar jurații au fost cuceriți de abilitățile acesteia. Bernadette a fost aplaudată nu doar de spectatorii din sală, ci de întreaga Românie!

Numărul de dresaj al Vandei a fost unul uluitor, astfel că nu este de mirare că Bernadette a reușit să impresioneze, ulterior, și alți dresori canini să vină să-și încerce norocul la emisiunea de la Pro TV, care a ajuns, anul acesta, la sezonul 13.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net