Scene ireale la Românii au talent. Mihai Bobonete a urcat pe scenă și a jignit un concurent: „Păi vezi, bă, că ești prost?”

Marius Bircea și Vică Custură au venit vineri la Românii au talent pentru a impresiona juriul. Pentru că seamănă izbitor cu cele mai celebre personaje din serialul Las Fierbinți, respectiv, Bobiță și Firicel, au avut „cale liberă” către inima lui Bobonete. Deși prestația artistică a lăsat de dorit și nu s-a concretizat în mari laude, cei doi măcar au reușit să stârnească râsul. 

Mihai Bobonete, la Românii au talent / Sursă foto: captură Pro TV
Mihai Bobonete, la Românii au talent / Sursă foto: captură Pro TV

Marius Bircea și Vică Custură au venit la Românii au talent în rolurile Firicel și Bobiță din Las Fierbinți. Semănau destul de tare, iar Bobonete a fost impresionat, atunci când i-a văzut pe cei doi intrând în scenă. Concurenții au reprodus o scenă din Las Fierbinți, după care „Bobiță” cel „fals” din Las Fierbinți a recitat o poezie. Amuzat de moment, dar neimpresionat de prestația celor doi, Mihai Bobonete s-a ridicat de la masa juriului și a mers direct pe scenă. I-a luat pălăria din cap concurentului și a început el un număr în toată regula. 

Bobonete l-a jignit pe concurentul de pe scenă

Fără să se mai abțină sau să aibă vreo reținere, Mihai Bobonete l-a jignit pe Bobiță cel „fake” din Las Fierbinți, totul într-un număr amuzant care a stârnit râsul publicului. 

Marius Bircea și Vică Custură, la Românii au talent / Sursă foto: captură Pro TV
Marius Bircea și Vică Custură, la Românii au talent / Sursă foto: captură Pro TV

„Ce să zic, semeni foarte bine cu personajul. Cred că ar fi fost un moment fain dacă ai fi învățat monologul ăsta la care eu m-am chinuit două zile.

Dă-mi puțin pălăria, ca să îți spun ce ți-ar zice Bobiță: Păi vezi bă că ești prost. Vii așa la Românii au Talent și spui poezii d-astea. Și tu Firicele la fel.

Te-ai luat după prostul ăsta să vii aici să te vadă toată țara. Când o afla nevastă-ta, să vezi ce bușumeală îți dă”, a spus Mihai Bobonete, în aplauzele tuturor. 

Din păcate, cei doi concurenți nu au trecut în etapa următoare, întrucât numărul lor nu a impresionat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
netflix unsplash jpeg
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg
Juriul Românii au talent (1) Foto Pro TV jpg
index webp
Netflix Pixabay jpg
halit ergenc jpg