Fetiță de 3 ani, mușcată de față de un câine, în Snagov. Copila a fost operată de urgență

O fetiță în vârstă de 3 ani a fost mușcată de față de un maidanez lăsat nesupravegheat al unui tânăr de 27 de ani, în Snagov, județul Ilfov.

Fetița de 3 ani a fost mușcată de un maidanez Foto: Facebook - imagine ilustrativă
Fetița de 3 ani a fost mușcată de un maidanez Foto: Facebook - imagine ilustrativă

După ce doi copii au fost mușcați de maidanezi în Bucureşti şi Suceava, zilele trecute, o fetiţă de numai 3 ani a fost atacată, luni seară, de un câine aparent fără stăpân în Snagov, județul Ilfov, pe strada Intrarea Dealul Morii, scrie Observatornews.ro.

Fetița a fost operată de urgență la Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

După operație, copila este acum în stare stabilă, însă autoritățile au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de neluare a măsurilor de prevenire a atacului de către proprietarul câinelui.

Cum s-a întâmplat totul 

Fetița se juca cu acest câine, iar animalul a atacat-o ulterior.

Potrivit IPJ Ilfov, polițiștii din Snagov au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că luni, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla pe strada Intrarea Dealul Morii, un copil a fost mușcat de un câine maidanez.

Ce spun polițiștii

Poliţiştii din Snagov fac cercetări în acest caz şi au stabilit că, de fapt, animalul are stăpân, fiind vorba despre un tânăr de 27 de ani.

,,În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii Staţiunii Snagov au stabilit faptul că respectivul câine are stăpân. Acesta a fost identificat, în cauză fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 27 de ani. De asemenea, a fost identificat câinele respectiv, acesta se află în curtea proprietarului”, a transmis IPJ Ilfov. 

Din verificări a rezultat că, la momentul incidentului, victima s-a jucat cu acel câine, iar la un moment dat a fost muşcată de acesta. Victima a fost externată. 

Doi copii mușcați de câine

Recent, doi copii au căzut pradă câinilor maidanezi. La Suceava, un băiețel de 8 ani a fost mușcat de mâini de animalul care, spun autorităţile, ar fi fost abandonat de stăpânul care locuia în Botoşani. Iar în Bucureşti, un alt copil, cu doar un an mai mare, a fost atacat de un patruped ieșit dintr-o cutie.

Ucisă de câini

Ne amintim în luna ianuarie, o femeie de 43 de ani a fost atacată de câini în apropiere de Lacul Morii din București în timp ce făcea jogging. Ana Oros a murit în câteva minute deoarece i-a fost secționată artera femurală. În urma altui atac, Ana Oros era parte vătămată și în alt dosar care de opt luni bate pasul pe loc, fără niciun suspect.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net