Tragedie la indigo! Un copil de 10 ani, în comă după ce a fost mușcat de câini

Ultima actualizare:

Un copil în vârstă de zece ani a ajuns la spital, duminică, 19 februarie, după ce a fost atacat de mai mulţi câini pe o stradă din municipiul Botoşani, a anunţat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Copilul a fost mușcat de mai mulți câini pe o stradă din Botoșani Foto: Pixabay.com
Copilul a fost mușcat de mai mulți câini pe o stradă din Botoșani Foto: Pixabay.com

În acest moment, copilul este în comă profundă, pronosticul fiind unul rezervat.

Potrivit Poliţiei, copilul avea mai multe răni şi a fost găsit pe marginea străzii, conform Agerpres.

Ce spun polițiștii 

,,Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că pe Strada Săvenilor din municipiul Botoşani, pe marginea părţii carosabile a fost găsit un minor care prezenta mai multe răni la nivelul corpului.

Din verificările efectuate până în acest moment, a reieşit faptul că minorul, de 10 ani, în timp ce se deplasa pe Strada Săvenilor, ar fi fost atacat de trei câini, care i-au creat mai multe leziuni, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, a fost identificat proprietarul unuia dintre câini, în persoana unui bărbat, de 44 de ani, din municipiul Botoşani", a declarat oficialul IPJ.

O echipă operativă a Poliţiei efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul, fiind înregistrat dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de neluarea măsurilor legale pentru prevenirea atacului canin.

Femeie atacată de câini

Ne amintim că recent, doi câini de luptă au atacat o persoană care se plimba cu câinele ei pe digul de la Lacul Morii. Deși unul dintre animale nu era microcipat, oamenii legii nu au dat nicio amendă.

Câinii din rasa Cane Corso, femelă și mascul, scăpaseră din curtea stăpânului și hoinăreau liberi pe câmpul de la Lacul Morii. Persoana atacată a povestit celor de la ASPA că, atunci când câinii au văzut-o pe dig, au început să alerge spre ea și i-au atacat cățelușa.

Un cetățean care se plimba pe dig i-a sărit în ajutor femeii. Acesteia, cuprinsă de panică, i-a venit ideea să sară dincolo de dig, înspre apă. Din fericire, această decizie impulsivă și riscantă a fost salvatoare.

Ucisă de câini în zona Lacului Morii

Ne amintim că Ana Oras Daraban a murit luna trecută, după ce a fost ucisă de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din Bucureşti. Tânăra era angajată ca expert în cadrul Direcţiei de Mediu a Primăriei Capitalei.

Sâmbătă dimineaţă, femeia a ieşit la alergat în zona Lacul Morii şi, la un moment dat, a ajuns pe un câmp din zonă, acolo unde a fost atacată de câini. Din nefericire, rănile suferite i-au fost fatale.

Ana Oros Daraban, în vârstă de 44 de ani, era membra unui club sportiv din Bucureşti, voluntar la mai multe asociaţii şi ONG-uri care se ocupă de protecţia mediului înconjurător.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net