Andra, mai sinceră ca niciodată! Va deveni mamă pentru a treia oară? „Se vede că ne place viața de părinți”

Ultima actualizare:

Andra face parte din categoria celor mai cunoscute și mai apreciate cântărețe din industria muzicală românească. Are o carieră de succes în domeniul care a consacrat-o, iar în paralel este o mamă devotată și iubitoare cu cei doi copii, David și Eva, pe care îi are împreună cu Cătălin Măruță.

Andra, mai sinceră ca niciodată! Va deveni mamă pentru a treia oară?
Andra, mai sinceră ca niciodată! Va deveni mamă pentru a treia oară?

Artista și prezentatorul de la Pro TV se pot declara doi părinți împliniți și fericiți, relația lor cu David și Eva fiind una extrem de apropiată. Totuși, în timpul unui interviu pe care l-a acordat recent, Andra a făcut câteva mărturisiri despre apariția unui al treilea copil.

Andra: ,,Nu excludem varianta, nici nu avem un plan în acest lucru”

În ultimii ani, Eva și David au devenit virali pe social media, prin prisma clipurilor video în care apar în diverse ipostaze care mai de care mai amuzante, alături de părinții lor.

Internauții sunt de-a dreptul fascinați de relația dintre aceștia, astfel că întrebarea sau speculațiile privind apariția unui nou membru în familiaMăruță a devenit o normalitate.

Cu o sinceritate caracteristică, Andra nu s-a sfiit să discute pe marginea acestui subiect, în cadrul interviului pe care l-a acordat recent presei. Artista a mărturisit că a devenit atât de obișnuită să primească întrebări despre venirea pe lume unui al treilea copil, însă ea și soțul ei nu exclud această variantă.

,,Deja m-am obișnuit, pot să îmi fac și un tricou cu: „Pe când al treilea copil? Eu nu mă pot supăra, oamenii sunt curioși, se vede că ne place viața de părinți, probabil că este o întrebare care le vine natural. Nu simt o presiune, ci doar curiozitate și pot să spun de multe ori același lucru: nu știu ce și cum va fi. Nu excludem varianta, nici nu avem în plan acest lucru”, a mărturisit Andra, potrivit viva.ro.

Cum își susțin Andra și Cătălin Măruță copiii

Părinții sunt cel mai elocvent exemplu din viața unui copil, în special în primii ani de viață. Și pentru un copil, știm deja cât de important este ca părinții să îi înțeleagă și să le cunoască nevoile și talentele pe care le au.

Cât despre Eva și David Măruță, cei doi sunt încurajați de către părinții lor să încerce cât mai multe activități din diverse domenii, pentru a-și descoperi vocația.

,,Noi îi încurajăm să încerce cât mai multe activități, să își dezvolte pasiunile. Numai în timp vor descoperi ce îi face cu adevărat fericiți, ce le dă sens. E posibil să fie domeniul artistic pentru că noi, eu și Cătălin, îi influențăm fără să vrem. Ei văd mereu camere de filmat, scene, spectacole, toate fac parte din viața lor. Dar, orice domeniu ar alege, noi îi susținem. Amândoi au fost implicati în turneul de colinde „Vis de iarna!”, a mai spus Andra, pentru sursa respectivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net