Miracol la Românii au talent! Lacrimi și emoții aduse de o copilă, chiar înainte de Paște

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Elena Radu a făcut senzație pe scena Românii au talent, de la Pro TV. În vârstă de doar 8 ani, copila i-a uimit pe jurați cu o voce ireală. Ea provine din județul Vrancea, iar artistele preferate din România sunt Andra și Iuliana Beregoi.

Miracol la Românii au talent. Foto: colaj/captură Pro TV
Miracol la Românii au talent. Foto: colaj/captură Pro TV

Elena nu este talentată doar la cântat, ci și la școală, iar materia ei preferată este limba română. Este pentru prima dată când copila participă pe scena Românii au talent, iar cea mai mare dorință a ei a fost să o întâlnească pe Andra. Visul Elenei este acela de a deveni o femeie celebră.

Elena Radu i-a uimit pe jurații Românii au talent

Sezonul 13 Românii au talent aduce în fața juraților și a publicului talente unicate din întreaga Românie. Un exemplu este Elena Radu, care la vârsta de doar 8 ani a ridicat în picioare o întreagă sală.  În urma momentului său de pe scenă, jurații s-au arătat extrem de fascinați de vocea ei.

Dragoș Bucur și-a exprimat admirația față de momentul ei, dar și de melodia pe care a ales să o cânte. De asemenea, actorul i-a mărturisit Elenei faptul că vocea ei este una puternică și frumoasă.

,,Mi se pare frumos să ascult o melodie care vorbește despre povești și despre amitirile copilăriei așa, și nu cum sunt multe alte melodii pe care le ascult pe scena asta cântate de copii. Vocea asta... ai o voce foarte puternică și foarte frumoasă”, a spus Dragoș Bucur, la emisiunea de pe Pro TV. 

Bobonete, impresionat de copila de Românii au talent

Elena Radu pe scena Românii au talent. FOTO: Captură Pro TV
Elena Radu pe scena Românii au talent. FOTO: Captură Pro TV

La rândul lui, Mihai Bobonete a remarcat faptul că Elena Radu s-a numărat printre puținii copii care au avut un număr reușit pe scenă.

,,Eu cred că ești printre puținii copii de 8 ani care au venit și au făcut fix ce trebuie să facă la vârsta lor. O melodie aleasă foarte bine, ne-ai demonstrat că ai talent, că ai voce. Bravo ție, Elena!”, a spus Mihai Bobonete.

image
image
image
image
image
image
drame de vazut pe netflix jpg
cub maia Morgenstern png
survivor romania all stars 2024 1 jpg
netflix pixabay png
banner bordea png
banner mihaela tatu png
Oana Radu recunoaște că nu este în apele ei după despărțirea de Cătălin Dobrescu!
image png