Jojo - Cătălina Grama, despre personaje negative și pasiuni nebănuite. Cât de greu îi este să le facă pe toate

S-a încheiat sezonul al doilea din “Clanul”, dar vă puteţi reîntâni, prin intermediul micilor ecrane, cu Magda, personajul interpretat de Cătălina Grama alias Jojo.

Serialul de la PRO TV va avea parte de cel puţin încă un sezon, aşa că fanii pot răsufla uşuraţi. Povestea continuă. Până la noi veşti despre ce urmează în povestea Clanului, am stat de vorbă cu Jojo şi despre viaţa de familie.

Cătălina Grama  alias Jojo  ţine cu Magda,  personajul  pe care îl  interpretează în “Clanul".
Cătălina Grama alias Jojo ţine cu Magda, personajul pe care îl interpretează în “Clanul".

Ce îţi place cel mai mult la personajul Magda?

Că e şi puternică, dar şi foarte sensibilă în acelaşi timp. Că e o luptătoare şi că nu renunţă niciodată.

Dar la povestea serialului?

Povestea “Clanului” e minunată. Îmi place că are tot: suspans, acţiune, personaje puternic conturate şi multă emoţie.

Urmăreşti episoadele cap-coadă?

Da, împreună cu Achim care e un mare fan “Clanul”. Amândoi suntem. Mă ajută să am continuitate în construcţia personajului.

Ţi-a plăcut mereu să interpretezi personaje mai degrabă negative?

Personajele negative au o personalitate puternică şi da, sunt mereu o provocare. Nu aş cataloga-o, însă, pe Magda ca personaj 100% negativ, pentru că are atâtea valenţe. Ea nu vrea să facă rău. Se luptă pentru binele copilului ei.

Cum e întâlnirea cu telespectatorii? Ţi se întâmplă, de când eşti în acest serial, să fii strigată Magda sau abordată cu întrebări despre ce se întâmplă în această poveste?

Da, de foarte multe ori. Îmi face, însă, o reală plăcere să îi întâlnesc pe fanii serialului. Sunt foarte mândră de ce am realizat şi realizez acolo şi mă bucur tare că le place personajul meu, Magda.

«Am deschis o şcoală de actorie»

De când cu filmările pentru “Clanul”, ai mai apucat să faci şi altceva, din punct de vedere profesional?

Da, am deschis o şcoală de actorie împreună cu Paul. O puteţi găsi pe instagram. Predăm amândoi şi simţim că ne-am redescoperit altfel în rolul de profesori. Suntem încântaţi de fiecare etapă în parte pe care o parcurgem cu copiii. În iunie vom încheia primul modul. Facem înscrieri noi pentru cine îşi doreşte să îşi înscrie copilul. Avem grupe de 6-8 ani, 9-11 ani şi 12-14 ani. Mai multe informaţii puteţi cere pe instagram, dându-ne un mesaj în privat. În rest, am teatrul. Repet la un proiect nou. Şi mă mai ocup de businessul nostru cu bijuterii.

image

Ce alte pasiuni ai?

Îmi place să citesc, să grădinăresc şi să pictez. De pictat nu se pune problema deocamdată, pentru că Zora vine şi pictează pe orice pânză pe care o încep. Îmi fac timp, însă, pentru lectură şi grădinărit. Timpul petrecut între plante este cea mai bună formă de relaxare pentru mine.

Care sunt momentele preferate din zi şi de ce?

Cele pe care le petrec cu Paul şi copiii noştri. Acum avem un motănel nou, pe nume Paris. Zora şi-a dorit şi ea un pui de pisică. Nu îţi mai aminteşte perioada în care Alba şi Neagra, pisicile noastre, erau pui... Momentele noastre preferate, zilele acestea, sunt cele pe care le petrecem cu micul Paris. Practic avem un bebeluş în casă care ne amuză şi de care suntem foarte îndrăgostiţi.

Cum e Cătălina ca mamă?

Sunt o mamă care îşi adoră copiii. Singurul meu scop în fiecare zi este să îi menţin sănătoşi şi să îi fac fericiţi. Şi mai ales să îi învăţ că fericirea stă în lucrurile mici, nu neapărat în lucrurile materiale.

A fost recent ziua ta. La mulţi ani! Care crezi că sunt marile tale realizări până la această vârstă?

Toate realizările sunt importante. Consider, însă, că familia mea şi faptul că am nişte prieteni incredibili în jur sunt cele mai mari realizări ale mele. Şi faptul că ştiu să preţuiesc totul şi să fiu recunoscătoare pentru ce am.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net