Ce spune Monica Anghel despre prietenia cu Jojo! Cum se înțeleg, de fapt, cele două

#Exclusiv Click!

Monica Anghel (51 ani) are o prietenie desăvârșită cu Jojo (41 ani). Se știu de zeci de ani și sunt precum surorile, merg în vacanțe împreună și la evenimente sunt aproape nedespărțite. Au fost recent împreună la o gală și acolo s-au admirat și complimentat una pe cealaltă. Monica Anghel vorbește mereu cu admirație despre Jojo și asta ne-a mărturisit și pentru Click!

„Eu sunt prietenă cu Jojo de peste 20 de ani, o apreciez enorm! Este un om minunat, o femeie deșteaptă, frumoasă, talentată, educată, cultă, o mamă și o soție desăvârșită!”, ne-a spus zilele trecute celebra artistă despre prietena ei bună, care face furori acum cu rolul din Clanul, de la ProTV.

A luat premiul de excelență pentru întreaga carieră artistică

În cadrul unei gale desfășurată recent la Palatul Parlamentului, Monica Anghel a luat un premiu ce a onorat-o! Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Click!, Monica Anghel a dezvăluit cât de mult timp îi ia să se pregătească pentru un eveniment, dar și care sunt tabieturile sale de la care nu face rabat.

„Fiecare premiu pe care îl primesc reprezintă încă o certitudine a faptului că ceea ce fac, fac bine și mă onorează. Ca să merg la un eveniment, îmi ia o zi întreagă, nu plec niciodată de acasă până nu îmi fac exercițiile fizice și după aceea începe agitația cu toaletele asortate cu accesoriile, etc. Practic îmi ia o zi întreagă să mă pregătesc pentru un eveniment”, a mai spus Monica Anghel, artista mărturisindu-ne, de altfel, și cum se pregătește pentru sărbători, dar și ce îi place să gătească cu această ocazie.

„Postul nu este doar despre ce mâncăm, postul este despre a face bine, a accepta ceea ce este în jurul nostru, cu înțelegere, compasiune, cu dragoste și iubire. Sunt un om credincios! Pentru Paște eu pregătesc pască, este rețeta mea, fără blat și fără zahăr, cu ouă, brânză de vaci, iaurt grecesc, fulgi de ovăz și puțină miere. Este foarte gustoasă, dacă vrei, poți pune vanilie, coajă de lămâie sau de portocală. De fiecare dată de Paște și mai ales în noaptea de Înviere, mă gândesc la toți cei din familia mea, care au trecut în lumea celor drepți, tot atunci, cu gândul la ei, cânt și mă gândesc la toți”, ne-a povestit Monica Anghel.

A terminat cursul de instructori de fitness

Monica Anghel a terminat acum două zile cursul de instructori de fitness și este foarte încântată.

„M-am înscris la ABC Fitness pentru că am găsit acolo o echipa de profesioniști de la care învăț cu mare bucurie despre cum să fiu un antrenor de fitness bun, despre cum pot să fiu un consultant în nutriție și în psihologie nutrițională. De 6 ani de zile de când mi-am schimbat stilul de viață, citesc mereu despre toate acestea, mă documentez, mă informez, stau de vorba cu oameni acreditați în aceste domenii și cu cât învăț și aflu mai multe cu atât îmi doresc din ce în ce mai mult. Omul cât trăiește, învață. În primul rând m-am hotărât să fac aceste lucruri pentru mine și evident că dacă cineva va avea nevoie de sfaturile mele, le voi da cu sufletul deschis. Ceea ce este important este că aceste cursuri sunt acreditate de ministerul muncii și al educației așa că nu întâmplător i-am ales pe Georgiana și Bogdan Vasile”, ne-a mărturisit Monica Anghel, acum câteva zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net