Monica Anghel: „Este o nebunie să slăbeşti într-o lună 24 de kilograme”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

În ultimele luni, Monica Anghel (51 de ani) a ieşit des în media, în presă sau la tv, pentru a povesti cum a reuşit să atingă o siluetă atât de subţire. Are 60 de kilograme acum şi este mai slabă ca niciodată. Dar nu are linişte! Mai multe firme-fantomă care vor să comercializeze fel şi fel de produse de slăbit se folosesc de imaginea ei în mod abuziv pentru a se promova.

Monica Anghel a ajuns de nerecunoscut de când a slăbit și apare tot mai des în prezentările de modă
Monica Anghel a ajuns de nerecunoscut de când a slăbit și apare tot mai des în prezentările de modă

Rezultatele ei spectaculoase în ceea ce priveşte silueta au uimit pe toată lumea. Monica Anghel are, la 51 de ani, o talie de viespe pe care a obţinut-o însă cu multă muncă şi cu un regim alimentar strict.

Citește și: Totul despre chinurile Monicăi Anghel! Cum a ajuns alt om: „Am cerut voie de la medic să călăresc!”

Artista a povestit de câte ori a avut ocazia despre asta, dar chiar şi aşa mai sunt oameni care pot crede că ar fi apelat la cine ştie ce trucuri „neortodoxe”. Pe asta mizează şi unele branduri ce promovează soluţii „miraculoase” de slăbit şi folosesc abuziv imaginea ei pentru a-şi face cunoscute produsele.

Cântăreața este foarte necăjită din cauza asta şi spune că din ce în ce mai multă lume îi atrage atenţia că a găsit pe reţelele sociale reclame false, în care apare fotografia ei şi un anunţ precum acesta:

„Rezultatul meu într-o lună: -24 de kilograme. Împărtăşesc reţeta mea”. Este incredibil, susţine Monica Anghel, că cineva ar putea crede aşa o grozăvie. Ea a pierdut excesul de kilograme în timp, în mod sănătos şi natural, având grijă la dietă şi făcând mişcare, şi asta pentru că a urmat sfaturile unui medic ce i-a recomandat să slăbească pentru a nu mai avea dureri de spate.

Vezi și: Monica Anghel, de nerecunoscut, la 51 ani! S-a transformat total pe podium

Monica Anghel: „Cei care au cumpărat acele produse mi-au spus că le-a fost rău”

„Nimic nu este adevărat, sunt mulţi care se folosesc de imaginea mea fără ca eu să ştiu, este incredibil ce se întâmplă! Nici asta nu este adevărată, mai sunt tot aşa nişte reclame cu nişte picături cu diverse nume... Problema este că oamenii cumpără şi am aflat de la diverse persoane care au folosit picături din astea că le-a fost extrem de rău din cauza lor”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Monica Anghel.

Artista are de gând să ia atitudine. „Am tot vorbit cu avocaţii şi am aflat că aceste site-uri sunt fantomă, nu sunt din România, aşa că vom vedea cum putem să le găsim, pentru a le acţiona în judecată!”.

Pe scenă, alături de Paula Seling, în luna noiembrie 2022. Fotografii: arhivă personală
Pe scenă, alături de Paula Seling, în luna noiembrie 2022. Fotografii: arhivă personală

Şi asta nu este singura problemă pe care o are Monica din cauza noii sale siluete. Are în continuare de-a face cu răutăcioşii, care se iau de ea acum spunând că este prea slabă, ba chiar „anorexică”.

Iată ce le răspunde artista, într-o declaraţie pe care ne-a oferit-o la finalul anului trecut: „Eu, anorexică?! Nu sunt foarte slabă. Am 60 de kilograme. Nu arăt ca un manechin pentru că ele au zece kilograme sub înălţimea lor. Ar trebui să am 55 de kilograme să fiu ca ele, dar este un pic cam puţin. Dar, dacă aş mai slăbi încă vreo trei kilograme ar fi perfect”.

De ziua lui Marcel Pavel, în decembrie
De ziua lui Marcel Pavel, în decembrie

Monica a povestit că procesul ei de slăbire a durat aproximativ şase ani, timp în care a slăbit peste 30 de kilograme, dar în mai multe etape, cu fel şi fel de diete şi mereu sub atenta îngrijire a unui medic. „În ultimele zece luni am mai slăbit 12 kg, nicidecum aşa cum spun ei. Este o nebunie să slăbeşti într-o lună 24 de kilograme”, ne-a mai spus artista. 

Oana Roman: «Se folosesc de imaginea mea în mod fals»

Oana Roman (46 de ani) a căzut și ea pradă celor care se folosesc abuziv de imaginea persoanelor publice. S-a trezit la un moment dat că pur și simplu cineva susține că ea face reclamă unor produse pe care nu le-a folosit niciodată și dorește și ea să tragă un semnal de alarmă cu privire la reclamele care se găsesc pe internet.

Oana Roman
Oana Roman

„Aceasta este o înșelătorie oribilă. Au furat poza în care aveam în mână o cremă și au pus o declarație 100% falsă. E ceva penal. Este o mizerie și îi rog pe toți cei care văd acea reclamă să nu cadă în acea capcană. Se folosesc de numele și de imaginea mea în mod fals. Mint și fac escrocherii. Nu am folosit în viața mea acele produse. Mi-au furat și mi-au modificat poza. Totul este o înșelătorie”, a spus Oana Roman, pe rețelele sociale.

Adda: «Sunt zeci de site-uri cu poze trucate cu mine»

Cântăreața Adda (30 de ani) a fost și ea victima unei escrocherii pe internet. Imaginea artistei a fost folosită în mod  ilegal în mai multe campanii pentru pastile de slăbit.

Adda
Adda

„Este extrem de grav ce se întâmplă. Sunt zeci de site-uri fantomă unde, cu poze trucate cu mine, sunt promovate niște pastile de slăbit și ceaiuri. Se folosește imaginea mea fără acordul meu. Cu o poveste inventată cum că m-aș fi operat etc.

Sunt produse care se vând foarte scump, în numele meu. Oamenii fac plata pe link-uri fantomă. Este furt și înșelăciune. Am început toate demersurile legale. Însă am vrut înainte să anunț că nu sunt reale. Aveți mare grijă! Mulțumesc celor care m-au anunțat de ceea ce se întâmplă, o parte dintre acele persoane, din păcate, au apucat să comande.”, a scris Adda, anul trecut în aprilie, pe profilul personal de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net