Monica Anghel, de nerecunoscut, la 51 ani! S-a transformat total pe podium

#Exclusiv Click!

Incredibil cum poate să arate Monica Anghel, ajunsă, mai nou, manechin din cântăreață. La 51 de ani, artista le dă clasă prin atitudine și siluetă modelelor de la noi. Solista a făcut furori, aseară, pe scena de la Hanul Gabroveni, într-o prezentare organizată de stilistul Alin Gălățescu.

Monica Anghel și-a descoperit o nouă pasiune, modelling-ul. Cântăreața face furori, mai nou, ca model, după ce a slăbit în mod spectaculos. Are o siluetă trasă prin inel și încape în hainele designerilor de la noi, care toți și-o doresc în prezentările lor de modă.

Citește și: Imaginea Monicăi Anghel, folosită pentru a promova picături de slăbit: „Niște hoți ordinari”

Săptămâna trecută, artista debuta ca manechin pentru designerul Cera Mihăilescu. A fost însă, imediat, remarcată de stilistul Alin Gălățescu, care a luat-o și el în altă prezentare, organizată, aseară, la Hanul Gabroveni-Arcub, cu prilejul Zilelor Bucureștiului.

Alături de alte vedete cu ștaif, cântăreața le-a dat clasă tuturor, inclusiv manechinelor de top. A apărut pe podium a sfârșitul prezentării într-o transformare spectaculoasă, a fost practic de nerecunoscut, purtând haine, mai degrabă, bărbătești și o pelerină mov.

Iată și: Monica Anghel, în lacrimi la un eveniment cultural. Ce a emoționat-o pe artistă?

Tot look-ul solistei, cu influențe draconice, a fost completat de o pereche de buze enorme, pe care toate manechinele au trebuit să le poarte în prezentare. Mai puțin Crina Abrudan, care a făcut fițe pe motiv că nu dorește să-și pocească chipul.

Monica Anghel: „E mai greu să cânți ,decât să fii model!”

Artista a fost, însă, cireașa de pe tort a show-ului și a obținut aplauze la scenă deschisă, asta după ce cu greu a fost recunoscută pe scenă.

Vezi și: Drama trăită de fiul Monicăi Anghel. Cu ce s-a confruntat Aviv

Îmi place postura asta nouă de manechin. Trebuie să recunosc că e mai greu la concerte. Mie îmi place, însă, să fiu profesionistă oriunde merg. Am venit devreme, am făcut repetiții, am fost la machiaj. E frumos să fii și model! Contează să ai atitudine, părerea mea!”, a declarat solista, pentru Click!.

Monica Anghel, de nerecunoscut! A slăbit 30 de kilograme!

Cântăreața a trecut printr-o transformare spectaculoasă, în ultima vreme! Solista a reușit să slăbească 30 de kilograme, după ce urmat o dietă drastică. Mulți au crezut, inițial, că și-a operat stomacul, dar nu a fost așa.

Iată și: Detalii dureroase din culisele succesului Monicăi Anghel: „Îmi scoseseră perfuzia...”

Sunt foarte mulțumită de cum arăt acum. Am slăbit cu ajutorul medicului nutriționist. Acest fasting pe mine mă ajută și merge foarte bine. Nu le-aș da un sfat femeilor să slăbească neapărat, dacă se simt bine în pielea lor și grase. Eu mă simt bine așa cum sunt acum!”, a mai declarat vedeta pentru Click!.

Monica Anghel cântărește în prezent 64 de kilograme și nu vrea să se oprească aici.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub silvia chifiriuc png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
colaj coolio png
FotoJet jpg
razboi rusia ucraina foto shutterstock
Pojar - rujeola FOTO 123RF
image
image
image
image
cub xonia png
Marcel Bostan  Alternosfera jpg
Gabriela Marin si iubit  jpg
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
cub micutzu png
foto1 pianist record jpg