Detalii dureroase din culisele succesului Monicăi Anghel: „Îmi scoseseră perfuzia...”

Monica Anghel este una dintre artistele de succes din România care, în ciuda trecerii timpului, au reușit să își mențină notorietatea. Totuși, drumul său nu a fost unul ușor și nu de puține ori s-a văzut nevoită să recurgă la gesturi extreme.

Monica Anghel a vorbit fără rețineri despre momentele grele pe care le-a întâmpinat de când este cântăreață. Artista a mărturisit că a făcut mari sacrificii pentru a ajunge în poziția în care se află astăzi și că uneori a urcat pe scenă chiar și atunci când simțea că a ajuns la capătul puterilor, de dragul spectatorilor care au venit să o vadă.

Nu rata: Monica Anghel a împlinit 51 de ani! Care sunt cei doi bărbați ce i-au marcat viața

De multe ori, nimeni nu știa că Monica Anghel are vreo problemă, căci odată ce ajungea în lumina reflectoarelor pe chip i se citea doar dorința de a cânta. În cea mai recentă apariție telvizată, cântăreața a vorbit despre un moment greu din cariera sa. Îi era atât de rău încât a fost nevoie de intervenția specialiștilor, care i-au făcut o perfuzia în speranța că starea sa de sănătate se va îmbunătăți.

Vezi și: Monica Anghel și-a mutat fiul la altă școală! Ce a determinat-o să ia decizia

Monica Anghel: „Eram în culise cu salvarea”

Cu puțin timp înainte de a începe reprezentația, Monica Anghel și-a scos perfuzia și apoi a apărut în fața publicului ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic. Dureros este, însă, că aceasta nu a fost o situație singulară și că faimoasa solistă a mai avut parte de astfel de momente.

„Au fost momente în care eram în culise cu salvarea și îmi scoseseră perfuzia și a trebuit să urc pe scenă.

Deci, s-au întâmplat astfel de situații de nenumărate ori, dar asta este, publicul nu are nicio vină și nici nu trebuie să știe lucrurile astea de culise, pentru că tu, ca artist, trebuie să le creezi oamenilor bucurie și o stare de bine”, a declarat vedeta.

A revenit pe micile ecrane, mai slabă cu 30 de kilograme

Monica Anghel a împlinit recent 51 de ani, vârstă la care a reușit să se reinventeze. Joacă într-un nou serial la Kanal D, unde are unul dintre rolurile principale. „Strada Speranței” este noul proiect în care artista a investit timp și suflet, iar fanii au observat o schimbare uriașă în ceea ce  o privește. Nu doar că nu are de gând să se pensioneze prea curând, dar Monica Anghel a reușit performanța de a da jos 30 de kilograme nedorite.

„Am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni. Nu aș fi slăbit în vecii vecilor dacă nu aveam o problemă de sănătate. Eu sunt o tipă comodă, nu a fost o chestie de cochetărie. Am fost operată pe coloană, de urgență, cu dublă hernie de disc, cu o pareză de 98 la sută pe piciorul drept. După operație, care a fost OK, am urmat un program de recuperare de un an și trei luni. M-am îngrășat un pic în pandemie, dar voi slăbi, fără niciun stres, știu cum.

„Îți ții 30 de kilograme într-un sac, iar, când o iei razna, ieși la o plimbare cu el”, mi-a zis doamna doctor. N-a fost cazul să apelez la așa ceva. Mi se întâmplă o dată la nu știu câte luni să mănânc o prăjitură. Sau să beau un pahar de vin, cum o fac cu voi, aici. Fac sport în fiecare zi. Și datorită băiețelului meu care merge la kempo, de trei ori pe săptămână. La început, îl așteptam în mașină, câte două ore și jumătate. Apoi, am vorbit cu sensei-ul lui, care m-a lăsat să mă antrenez lângă locul unde fac ei antrenament”, a spus Monica Anghel, în emisiunea „La cină”, de la Digi24.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net