Monica Anghel și-a mutat fiul la altă școală! Ce a determinat-o să ia decizia

Cântăreața Monica Anghel a dezvăluit că a luat decizia de a-și muta fiul la o altă școală, din cauza unor probleme întâmpinate în colectivul din unitatea respectivă de învățământ. Iată despre ce este vorba!

Monica Anghel și-a mutat fiul la altă școală Foto: Arhivă personală
Monica Anghel și-a mutat fiul la altă școală Foto: Arhivă personală

Pe lângă cariera sa artistică, Monica Anghel e și mamă în viața de zi cu zi, aceasta având un băiețel în vârstă de 10 ani. Cântăreața vrea să se implice în fiața fiului ei și dorește să știe ce face acesta și atunci când nu este acasă, iar cel mic i-a povestit mai multe întâmplări care au făcut-o să ia o decizie radicală.

Monica Anghel și-a mutat fiul la altă școală

Se pare că fiul Monicăi Anghel, Aviv, a fost victima bullying-ului la școală, un fenomen tot mai des întâlnit, care presupune hărțuirea din partea altor colegi/elevi, sub diverse forme. Monica Anghel a luat decizia de a-și proteja astfel fiul și l-a mutat la o altă unitate de învățământ, unde colectivul de copii este mult mai primitor și liniștit, a dezvăluit artista.

Bullying-ul este o reală problemă, se vorbește și la știri și părinții vorbesc despre asta. Din păcate există. Și băiatul meu a fost victimă a bullying-ului. Acum l-am mutat la altă școală. E un mediu mult mai primitori, colectivul e mai ok. Noi ca părinți trebuie să venim, în întâmpinarea copiilor. Așa e normal. Suportul vine din partea noastră.”, a declarat Monica Anghel, pentru wowbiz.

Citește și: Cum arată Monica Anghel fără machiaj și ce secret are pentru ten: "Poza asta nu are nici un filtru"

Ce spune artista despre bullying

În aceeași notă, Monica Anghel a tras un semnal de alarmă asupra acestui fenomen de bullying, care îi vizează pe toți mai mulți elevi, în zilele noastre. Artista pune totul pe seama proastei creșteri din familia respectivilor copii, care s-ar putea confrunta cu probleme acasă.

Nu știu de ce copiii sunt atât de răi. Eu una îmi cresc copilul frumos și armonios, cu o educație bună și cu principii sănătoase.

Poate că ceilalți sunt frustrați, invidioși, poate că au niște probleme în familia lor și de aceea sunt așa cum sunt. Acestea ar putea fi niște cauze.”, a mai adăugat cântăreața pentru sursa anterior menționată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net