Monica Anghel a împlinit 51 de ani! Care sunt cei doi bărbați ce i-au marcat viața

Ultima actualizare:

Monica Anghel, una dintre cele mai apreciate voci ale scenei românești, a împlinit frumoasa vârstă de 51 de ani și este cu adevărat un model de femeie împlinită. Solista se simte recunoscătoare pentru fiul ei, în vârstă de 10, dar și pentru mariajul reușit alături de bărbatul misterios ce îi este alături, la bine și la rău. 

Monica Anghel a avut o poveste de viață fabuloasă până la acest moment, iar istoria celebrei soliste de muzică ușoară continuă să se scrie. Vedeta își celebrează ziua de naștere în prima zi a lunii iunie, chiar de Ziua Internațională a Copilului, astfel că acest moment este special atât pentru ea, cât și pentru fiul ei Aviv. 

Citește și: Monica Anghel și-a mutat fiul la altă școală! Ce a determinat-o să ia decizia

Mama și fiul vor celebra împreună, dar artista nu va gusta din tort deoarece dorește să mai slăbească. 

Aviv va mânca o prăjitură, eu nu. Eu am învățat că nu am interzis la nimic, este doar o opțiune personală. Am ales să renunț la anumite alimente, să am grijă de mine. Îmi doresc să mai slăbesc, pentru că înaintând în vârstă este bine să fii din ce în ce mai ușor”, a declarat vedeta pentru Kanal D

Citește și: Monica Anghel a descoperit secretul siluetei! Motivul pentru care a apelat la psiholog

Cine este bărbatul misterios din viața Monicăi Anghel

Puțini știu că Monica Anghel este căsătorită de 11 ani cu un bărbat care nu face parte din showbiz, și anume, Marian Caraivan, de profesie inspector de securitate pe aeroport. Solista susține că și-a găsit cu adevărat liniștea lângă actualul soț și îl consideră sufletul ei pereche. 

Monica Anghel și Marian Caraivan s-au căsătorit în 2010 și de atunci formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Cei doi au împreună un fiu în vârstă de 10 ani, pe nume Aviv Alexandru, care este răsfățatul familiei.

Soțul Monicăi Anghel preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și o protejează mereu, din umbră, pe soția lui așa cum declara aceasta în urmă cu ceva vreme.

E foarte atent la tot ceea ce fac. Când mergem la o petrecere în mediu privat, unde nu ne vede nimeni, iar eu mă distrez și dansez, e atent să nu ne facă cineva poză.”, a mai declarat artista.  

Fostul soț al vedetei a murit 

Monica Anghel nu se află totuși la primul ei mariaj. Vedeta a mai fost căsătorită cu medicul Andrei Carandino, de care a divorțat după 11 ani. Din nefericire, bărbatul a murit în 2021, iar vestea a lovit-o ca un fulger pe fosta lui soție, Monica Anghel.

Cum va petrece Monica Anghel cu ocazia împlinirii vârstei de 51 de ani

Vedeta a declarat recent că anul acesta nu vrea să dea petrecere, ci preferă să plece din București alături de familia ei și să se relaxeze, la munte. Monica Anghel a fost într-adevăr foarte ocupată cu filmările la noul serial în care joacă, «Strada Speranței», astfel că cea mai mare dorință a solistei este să petreacă câteva zile în tihnă alături de familie. 

,,Probabil vom da o fugă până la Brașov, să ne relaxăm în familie. Anul trecut am făcut petrecere, pentru că am împlinit 50 de ani. Anul ăsta vreau să mă relaxez, să mă odihnesc, am avut o perioadă destul de încărcată cu filmările la serialul „Strada Speranței”. Dar proiectul acesta în care suntem angrenați acum îmi place foarte tare!”, a declarat Monica Anghel, pentru sursa menționată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net