Ce cadou inedit a primit Monica Anghel de ziua ei! Artista a împlinit 50 de ani

Ultima actualizare:

    Monica Anghel şi un bun prieten de familie, Costi Azoiţei
Monica Anghel şi un bun prieten de familie, Costi Azoiţei

Monica Anghel a schimbat prefixul vârstei! Îndrăgita artistă, care a făcut furori cu piesa “Iubite, spune-mi”, a împlinit zilele trecute 50 de ani, ocazie cu care a organizat o petrecere la care şi-a invitat toţi prietenii dragi.

Jojo, Ştefan Bănică, Toni Grecu de la Divertis, Adrian Daminescu, marele compozitor Ionel Tudor, Luminiţa Anghel, iar printre aceştia şi bunul ei prieten Costi Azoiţei. Costi este cel mai talentat artist tatuator şi cel care i-a făcut câteva tatuaje şi soţului sărbătoritei, aşa că nu putea rata acest frumos eveniment, între prieteni. El i-a adus un dar special Monicăi, şi anume un tablou pictat chiar de el, cu chipul celebrei artiste. 

“Buna mea prietenă a sărbătorit o frumoasă vârstă şi i-am pregătit un cadou de suflet. Am realizat un tablou din acryl, pe pânză, cu chipul ei, pentru una dintre cele mai faine voci feminine de la noi, un om pe care îl respect foarte mult. De data aceasta un desen pe pânză, dar mi-a promis că vine să îi fac şi unul permanent, pe piele”, a spus Costi Azoiţei, pentru ziarul Click! Petrecerea aniversară s-a desfăşurat la vila unui prieten şi a fost ca la concert. Monica şi invitaţii ei au cântat toată seara. 


    Costi Azoiţei i-a adus un dar special Monicăi
Costi Azoiţei i-a adus un dar special Monicăi
image
image
image
image
image
image
banner anca turcasiu png
banner gabriela Lucutar png
teo trandafir jpg
banner petre mioara roman png
1 mioara roman jpg jpeg
banner mioara roman png
andreea raicu instagram jpg
oana roman mioara roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net