Ce cadou inedit a primit Monica Anghel de ziua ei! Artista a împlinit 50 de ani

stanga bbmonica anghel copy jpeg
Monica Anghel şi un bun prieten de familie, Costi Azoiţei

Monica Anghel a schimbat prefixul vârstei! Îndrăgita artistă, care a făcut furori cu piesa “Iubite, spune-mi”, a împlinit zilele trecute 50 de ani, ocazie cu care a organizat o petrecere la care şi-a invitat toţi prietenii dragi.

Jojo, Ştefan Bănică, Toni Grecu de la Divertis, Adrian Daminescu, marele compozitor Ionel Tudor, Luminiţa Anghel, iar printre aceştia şi bunul ei prieten Costi Azoiţei. Costi este cel mai talentat artist tatuator şi cel care i-a făcut câteva tatuaje şi soţului sărbătoritei, aşa că nu putea rata acest frumos eveniment, între prieteni. El i-a adus un dar special Monicăi, şi anume un tablou pictat chiar de el, cu chipul celebrei artiste. 

“Buna mea prietenă a sărbătorit o frumoasă vârstă şi i-am pregătit un cadou de suflet. Am realizat un tablou din acryl, pe pânză, cu chipul ei, pentru una dintre cele mai faine voci feminine de la noi, un om pe care îl respect foarte mult. De data aceasta un desen pe pânză, dar mi-a promis că vine să îi fac şi unul permanent, pe piele”, a spus Costi Azoiţei, pentru ziarul Click! Petrecerea aniversară s-a desfăşurat la vila unui prieten şi a fost ca la concert. Monica şi invitaţii ei au cântat toată seara. 

image
Costi Azoiţei i-a adus un dar special Monicăi
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
Melania şi Donald Trump
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
Gioconda tablou NFT arta digitala FOTO Shutterstock
nastya youtube jpg
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda