Drama trăită de fiul Monicăi Anghel. Cu ce s-a confruntat Aviv

Fiul Monicăi Anghel trăiește a trăit o dramă, după ce a fost hărțuit la școală. Vedeta nu a dat detalii dacă incidentele au avut loc fizic sau verbal, însă cert e că Aviv a fost agresat, motiv pentru care a considerat că retragerea de la instituția de învățământ la care era înscris este necesară.

Monica Anghel nu stă cu pâinile în sân după ce chiar fiul ei a fost agresat la școală
Monica Anghel nu stă cu pâinile în sân după ce chiar fiul ei a fost agresat la școală

Monica Anghel sare în ajutorul părinților ai căror copii sunt victime ale agresiunii în școli

Iată că nici vedetele nu sunt scutite de probleme, căci inclusiv copiii lor pot fi agresați în școli sau diferite medii. Cine se gândea că statutul de persoană publică îți aduce beneficii, ei bine, iată că nici pe departe. Cel puțin asta s-a întâmplat în cazul Monicăi Anghel, care a fost nevoită să-și retragă fiul de la școala de la care învăța, după ce a fost agresat.

Iată și: Monica Anghel și-a mutat fiul la altă școală! Ce a determinat-o să ia decizia

Aviv a fost victima bullying-ului, o dramă cu care mulți tineri se confruntă, fie că vorbim de adolescenți sau copii mai mici. Invitată într-o emisiune tv, artista a pus mai multe întrebări cu privire la reacțiile familiei în astfel de situații.

Mai vezi și: Dramele Oanei Roman și ale Gabrielei Cristea! Motivul pentru care nu slăbesc. Multe femei se confruntă cu asta

„Am o întrebare. Ce ar trebui să facem noi ca părinți în condițiile în care copilul vine acasă și este exasperat de bullying?”, a menționat, curioasă, Monica Anghel, în emisiunea Consilier de vedetă, de la Kanal D.

Poți să citești și: Monica Anghel a descoperit secretul siluetei! Motivul pentru care a apelat la psiholog

Nu rata, aici: Monica Anghel, dezvăluiri inedite despre Diana Şoşoacă. Ce mesaj i-a trimis senatoarea

Agresiunea în școli: ce facem când se întâmplă?

Foarte mulți copii sunt agresați, fenomenul bullying fiind tot mai răspândit. Cei care ajung să facă glume pe seama altor persoane, ori chiar să devină chiar și violenți, se confruntă cu probleme emoționale, motiv pentru care reacționează față de alți oameni. În cele mai multe cazuri, vorbim de copii care nu primesc atenția părinților, susținere morală, educație, astfel că ei caută să se răzbune pe cineva pentru ce trăiesc. 

Problema este că niciun agresor nu își dă seama de problemele pe care le are, iar până sunt depistate poate face rău multor altor persoane. Aici intervin psihologii, dar, mai ales, părinții celor care sunt victime.

„Este esențial să fii lângă el. Trebuie să înțeleagă un lucru: bullying-ul a fost dintotdeauna și va rămâne constant în viața adolescenților și de ce nu și a adulților. Devine o problemă în momentul în care nu reușim să ne împăcăm cu ea.

Ca să fie foarte simplu și foarte clar pentru ei, trebuie să le explicăm bullying-ul așa: într-o parte sunt copiii noștri buni, frumoși și deștepți, iar în cealaltă parte sunt cei frustrați, cei dezamăgiți, cei neînțeleși.

Nu trebuie neapărat să fie răi, ci doar să simtă în acel moment al vieții că sunt nedreptățiți, neiubiți, neînțeleși. Aceștia vor să facă tot posibilul să ajungă la nivelul copiilor noștri, deasupra lor, în rai”, a declarat Felicia Akkaya, în emisiunea Consilier de vedetă.

Mai urmărește și: Monica Anghel, confesiuni emoționante: ”Nu mai vreau să fiu închistată şi nu mai vreau să fac frumos pentru că trebuie să fac frumos şi aşa dă bine”

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png
cub catalin botezatu dubai png