Cum a reușit cu adevărat Monica Anghel să slăbească peste 25 de kilograme

simeon stalpnicul png
Monica AnghelFoto Facebook

Monica Anghel a infirmat zvonurile conform cărora ea ar fi suferit în urmă cu câteva luni o operație de micșorare a stomacului. Artista a explicat chiar în ziua de Paște care este adevărata metodă prin care a reușit să slăbească miraculos.

Nu este vorba despre nicio operație la stomac cu scopul de a slăbi, Monica Anghel a pierdut din greutate cu ajutorul nutriționistului și a unui regim corect organizat. 

Artista a povestit despre probleme medicale cu care se confrunta în trecut și a explicat cum a reușit să treacă peste ele, mărturisind că în prezent ea se simte foarte bine. 

“Ăsta este doar începutul (n.r. slăbirea). A fost o perioadă destul de dificlă. Erau probleme mai vechi, de 10 ani de zile. Nu le-am băgat în seamă, am zis lasă că trece… Eu m-am operat pe coloană, nu mi-am operat stomacul, este întreg, sănătos, bine mersi”, a declarat ea la emisiunea Star Matinal de Weekend de pe Antena Stars.

Ea a declarat că se simte foarte bine acum, după ce a aflat cum trebuie să facă pentru a slăbi sănătos și fără vreun fel de opreație. 

“Am slăbit 25 de kilograme de la 1 octombrie. Am îmvățat acum că slăbești dacă mănânci. Important e ce mănânci. Mă simt foarte bine, am foarte multă energie. Am făcut un set de analize, am mers la nutriționist… Mă simt foarte bine”, a continuat ea.

În final, Monica a oferit câteva sfaturi personale despre dietă, dezvăluind care au fost alimentele pe care ea le-a inclus în dieta pentru slăbit.”Dimineaţa la prima oră mănânc o omletă cu seminţe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10 -11 mâncăm 10-15 migdale sau nuci. La 12, mânânc o ciorbiţă de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunţ la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos”, a încheiat Monica Anghel.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
grasime corporala
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Burleanu
alexei navalnii greva foamei jpeg
image
image
image
image
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg