Cum a reușit cu adevărat Monica Anghel să slăbească peste 25 de kilograme

Ultima actualizare:

    Monica AnghelFoto Facebook
Monica AnghelFoto Facebook

Monica Anghel a infirmat zvonurile conform cărora ea ar fi suferit în urmă cu câteva luni o operație de micșorare a stomacului. Artista a explicat chiar în ziua de Paște care este adevărata metodă prin care a reușit să slăbească miraculos.

Nu este vorba despre nicio operație la stomac cu scopul de a slăbi, Monica Anghel a pierdut din greutate cu ajutorul nutriționistului și a unui regim corect organizat. 

Artista a povestit despre probleme medicale cu care se confrunta în trecut și a explicat cum a reușit să treacă peste ele, mărturisind că în prezent ea se simte foarte bine. 

“Ăsta este doar începutul (n.r. slăbirea). A fost o perioadă destul de dificlă. Erau probleme mai vechi, de 10 ani de zile. Nu le-am băgat în seamă, am zis lasă că trece… Eu m-am operat pe coloană, nu mi-am operat stomacul, este întreg, sănătos, bine mersi”, a declarat ea la emisiunea Star Matinal de Weekend de pe Antena Stars.

Ea a declarat că se simte foarte bine acum, după ce a aflat cum trebuie să facă pentru a slăbi sănătos și fără vreun fel de opreație. 

“Am slăbit 25 de kilograme de la 1 octombrie. Am îmvățat acum că slăbești dacă mănânci. Important e ce mănânci. Mă simt foarte bine, am foarte multă energie. Am făcut un set de analize, am mers la nutriționist… Mă simt foarte bine”, a continuat ea.

În final, Monica a oferit câteva sfaturi personale despre dietă, dezvăluind care au fost alimentele pe care ea le-a inclus în dieta pentru slăbit.”Dimineaţa la prima oră mănânc o omletă cu seminţe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10 -11 mâncăm 10-15 migdale sau nuci. La 12, mânânc o ciorbiţă de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunţ la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos”, a încheiat Monica Anghel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
banner madalina manole png
image png
image png
Banner designer mirese
image png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
Banner Cristi Caloeanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net