Imaginea Monicăi Anghel, folosită pentru a promova picături de slăbit: „Niște hoți ordinari”

Monica Anghel a publicat în mediul online un mesaj de avertizare, anunțându-și urmăritorii că imaginea sa a fost folosită în mod fraudulos, pentru promovarea unor picături de slăbit. Revoltată, artista a explicat că nu a luat niciodată astfel de produse și că nu ea este cea care le face reclamă.

image

Monica Anghel, în vârstă de 51 de ani, a avut parte de o transformare spectaculoasă, după ce a reușit să slăbească considerabil, în jur de 30 de kilograme.

Vezi și: Monica Anghel a descoperit secretul siluetei! Motivul pentru care a apelat la psiholog

Imaginea Monicăi Anghel, folosită pentru a promova picături de slăbit

Se pare însă că există persoane care profită de pe urma acestui lucru, folosindu-se de imaginea cu noua siluetă a cântăreței pentru a promova, în numele ei, picături de slăbit.

Artista a atras atenția că nu este nicidecum implicată în astfel de reclame și că respectivele brand-uri se folosesc în mod fraudulos de numele și imaginea ei. Și se pare că nu este nici prima dată când Monica Anghel trece prin această experiență!

Nu rata: Monica Anghel a împlinit 51 de ani! Care sunt cei doi bărbați ce i-au marcat viața

Am ales să fac acest live pentru că din nou a apărut acest site cu picături cu care, vezi Doamne, am slăbit eu. Ceea ce este o prostie. N-am slăbit cu nicio picătură, nu vă mai luați după toate tâmpeniile astea care apar, pentru că astea sunt niște site-uri fantomă. Sunt niște hoți ordinari care nu vor altceva decât să vă ia banii. 

Sunt din ce în ce mai mulți oameni care mă întreabă acest lucru. Nu există, oameni buni, nicio picătură din asta pe care eu să o fi luat vreodată în viața mea și care să mă ajute să slăbesc. 

(..) Eu vă propun să nu ne mai pese de toate prostiile astea. Indiferent de cum arăți, dacă tu te simți bine e cel mai important. Am vrut să vă spun ca să știți că eu nu promovez asemenea picături.”, a declarat Monica Anghel în timpul unui live pe rețelele de socializare.

Iată și: Monica Anghel, senzațională într-o rochie decoltată

Cum a reușit Monica Anghel să slăbească

Cântăreața a explicat că de-a lungul timpului s-a tot vehiculat ba că ar fi luat astfel de „tratamente”, ba că și-ar fi tăiat stomacul. Monica Anghel a negat mereu aceste variante, explicând că a slăbit printr-o alimentație sănătoasă și mult sport.

Nu trebuie neapărat să mergem la sală, putem să facem mișcare în aer liber. Putem să mergem în parc sau să mergem într-o pădure.

Mi s-a schimbat viața, am altă poftă de viață, am alte lucruri în cap, mă văd făcând alte lucruri. Îmi vin idei, am energie. Cu cât mănânc mai puțin, cu atât am mai multă energie. 

Când merg la sală fac cardio și greutăți. Nu în fiecare zi, nu ridic greutăți mai mari de 20 de kilograme, deoarece am fost operată pe coloană și trebuie să am grijă. Acasă lucrez cu greutăți foarte mici.”, spunea de curând Monica Anghel, care a dezvăluit că a introdus în regimul său alimente precum fasole verde, pește la grătar sau curmale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
business 816491 1920 jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
bani mita lei FOTO Shutterstock
zbor Wizz Air întârziat pe Aeroportul Otopeni jpg
image
image
image
image
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg
mihaela borcea si sorin jpg